Clubbing vest meseca: Duo Beatshakers na Lasti

Neprikosnoveni domaći di-džej dvojac, dobro poznat na svetskim muzičkim koordinatama dolazi na Lastu da zaljulja gradske klabere u najboljem ritmu

Četvrtak 04. jul 2024.

cover image

Predstojeće nedeljno popodne rezervišite za parti Gradski matine jer na splavu Lasta 7. jula od 18:00 po prvi put gostuje čuveni beogradski di-džej duo BeatshakersBeatshakers, a njihov gost je nadolazeća di-džej zvezda WRC, Vojislav Vojo Vrećo koga šire mase poznaju kao učesnika ovogodišnjeg serijala "Survivor".

Legendarni Beatshakers-i kroz svoje setove spajaju različite muzičke žanrove sa jedinstvenim pristupom, dajući energičnim nastupima prepoznatljiv pečat. Nikada, u bogatoj višedecenijskoj karijeri nisu ponovili dva ista nastupa. Za njih je to apsolutno nemoguće jer Ivan i Kole, svima znani kao Beatshakers imaju istančan osećaj za muziku. Pažljivo osluškuju želje publike i insistiraju na moćnom vajbu. Njihova misija je da zauvek pamtite žurke koje prave. Godine iza njih i potpuno zadovoljna publika su dokaz da nemaju konkurenciju.


Poznati su po svojim hit singlovima koji su godinama neizbežni na domaćim i svetskim plejlistama, kako radio stanica tako i di-džejeva. Brojnim saradnjama sa pop, rok i rep umetnicima su otvorili novo poglavlje domaće muzičke produkcije i pomerili granice u dosadašnjim fuzijama različitih pravaca. Svetsko priznanje su osvojili za svoj hit Ma Cherie.

Muzika koju potpisuje Beatshakers je doprela do masovne publike na brojnim nastupima od kojih su zapaženiji Foam Fest u Beogradskoj areni, Exit Dance Arena, Ultra Europe festivalu.


Nedelja, 7. jul od 18:00 je eksluzivna prilika da đuskate u autentičnom ritmu na splavu Lasta. Ulaz za ovaj događaj je besplatan uz obavezne rezervacije.

Foto: Beatshakers