Gde izaći u subotu

Muzika, muzika i još mnogo dobre muzike diktira ritam fenomenalnog vikenda

Četvrtak 22. avg 2019.

cover image

Splav Money je sinonim za r'n'b. I to onaj svetski. Prvoklasni zvuk nikada nije usamljen. Još bolja vest - društvo mu uvek pravi vrhunska atmosfera koja je rezultat udruženih snaga. Sa jedne strane, u pitanju je baš dobra organizacija provoda, a sa druge uvek raspoloženi i izuzetno atraktivni gosti. Šta god da ste imali u planu za subotu noć, potrudite se da se pojavite na ovom splavu. Barem na kratko.

KC Grad ima super plan za groznicu subotnje večeri. Tačno u 20:00, 24. avgusta, Jelena Stanković, di-džej i producent Čorbika pojačava muziku na maksimum. Jedna dama, više nego dovoljna za top zabavu. Puštaće muziku do 04:00 i to takvu da nećete skidati osmeh sa lica. Obavezno obujte nešto udobno jer nema tih kukova koji su imuni na njen bit. Celog leta je nastupala u zemlji i regionu i sada se konačno vraća u svoju kuću. Totalno spremna da vas zarazi pozitivnim vibracijama.

Zapa barka veoma poštuje tradiciju klabinga subotom. Nema kompromisa kada se radi o vikend avanturi. U subotu, 24. avgusta od 22:00 do 05:00 će biti ludo & nezaboravno. Drugačije i ne može kada gostuju di-džejevi Bege Fank i BKO. Samo moćno, samo snažno. Ovaj duo garantuje đuskanje do jutra pod otvorenim nebom u savršenom aranžmanu. Morate da dođete i doživite muziku na njihov način.