Gde u provod prve subote u julu

Rođendanska, humanitarna i totalno egzotična žurka su na programu. Ne birajte, posetite svaku

Sreda 04. jul 2018.

cover image

Klub KPTM ulazi u jul 2018. u rođendanskom raspoloženju. Pet godina izvrsnog klabinga se proslavlja poznatim žurkama sa istaknutim di-džejevima. U subotu, 7. jula od 22:00 startuje rođendanska edicija žurke "Drumming". Pet godina postojanja kluba i tri godine žurke donose baš dobar DnB. Nastupaju Codex, Mc Kastiljas, Kritik, Shonze, Little Miss Vandal i CPKC. Nakon drum žurke, u nedelju 8. jula od 05:00 di-džej stejdž preuzima kolektiv Happy People - Lale, Petar i Marko. Pokloni nisu obavezni ali pozitivno raspoloženje je obavezno. Srećan rođendan KPTM!

Zappa barka poziva na "Humanitarni rep matine" koji se organizuje u subotu, 7. jula od 16:00 od 22:00. Dečak Filip ima samo pet godina i tešku bolest, a sav prihod od ulaznica se izdvaja za lečenje malog heroja. Nastupaju C-Ya, Struka, Zhozi Zho, Voke 93FU, Smoke Mardeljano, Bvana iz Lagune i Lider, Bigru i Paja Kratak, Grashoper, Bare moj, Sale Tru, a podrška je di-džej BKO. Nakon matinea, od 22:00 do 05:00 fanki ritam će predstaviti Timbe i di-džej Iron.


Boho bar je mesto održavanja žurke F*** me in Heaven - FMIH In Heaven. Sedmog dana jula, od 22:00 do 03:00 muziku puštaju Danijel Čehranov i Lilu. Za zagrevanje je zadužen Nenad Mandić. Crna garderoba i crveni ruž su poželjan "dress code". Specijalan provod na veoma egzotičnoj lokaciji na Kalemegdanu.