Где у провод прве суботе у јулу

Рођенданскa, хуманитарнa и тоталнo егзотичнa журкa су на програму. Не бирајте, посетите сваку

Среда 04. јул 2018.

cover image

Клуб КПТМ улази у јул 2018. у рођенданском расположењу. Пет година изврсног клабинга се прославља познатим журкама са истакнутим ди-џејевима. У суботу, 7. јула од 22:00 стартује рођенданска едиција журке "Drumming". Пет година постојања клуба и три године журке доносе баш добар DnB. Наступају Codex, Mc Kastiljas, Kritik, Shonze, Little Miss Vandal и CPKC. Након drum журке, у недељу 8. јула од 05:00 ди-џеј стејџ преузима колектив Happy People - Лале, Петар и Марко. Поклони нису обавезни али позитивно расположење је обавезно. Срећан рођендан КПТМ!

Zappa barka позива на "Хуманитарни реп матине" који се организује у суботу, 7. јула од 16:00 од 22:00. Дечак Филип има само пет година и тешку болест, а сав приход од улазница се издваја за лечење малог хероја. Наступају C-Ya, Струка, Zhozi Zho, Voke 93FU, Смоке Мардељано, Бвана из Лагуне и Лидер, Бигру и Паја Кратак, Grashoper, Баре мој, Сале Тру, а подршка је ди-џеј БКО. Након матинеа, од 22:00 до 05:00 фанки ритам ће представити Тимбе и ди-џеј Iron.


Бохо бар је место одржавања журке F*** me in Heaven - FMIH In Heaven. Седмог дана јула, од 22:00 до 03:00 музику пуштају Данијел Чехранов и Лилу. За загревање је задужен Ненад Мандић. Црна гардероба и црвени руж су пожељан "dress code". Специјалан провод на веома егзотичној локацији на Калемегдану.