Ноћни живот последње јулске суботе

Нестварно добар музички избор је спреман. Места за излазак ће бити и клубови али и тотално оригиналне локације

Четвртак 25. јул 2019.

cover image

Снажан крај месеца је у клубу Барутана. У суботу, 27. јула од 23:00 до 06:00 на Калемегдану ће се слушати искључиво тренс. Ди-џеј и продуцент Talamasca ће поново показати домаћој публици због чега је на врху глобалне топ листе тренс извођача.

Парижанин влада планетом већ четвртину века. Ни најмање се није уморио од путовања и стварања. Чини се да тек сад достиже врхунац. Нови пројекти. Нове сарадње. Нове дестинације. Увек је спреман да поведе публику на незаборавно путовање. У тој намери ће имати велику помоћ домаћих ди-џејева. Aquapipe, Сиви и Алберт, репрезенти уније која организује догађај - Goasapiens, учиниће чуда да се проведете никада боље.

Када реп и хип-хоп нису били ин, они су откидали на њих. Беге Фанк и БКО су момци са озбиљним музичким искуством. Умеју да спроведу у праксу оно што се у теорији чини немогућом мисијом. Знају шта незаустављиво покреће кукове. Знају и да ниједна ноћ нема репризу. Максимално квалитетан ритам ће у суботу емитовати од 22:00 до 05:00. Место одржавања супер журке је Zappa барка.

Јул није било који месец и заслужује невероватно испраћање. Спектакл у пуном издању је заказан за недељу, 28. јул. Одложите све планове за недељно поподне. Под хитно резервишите своје место на журци коју организује Timecode. Овај пут, врхунска забава ће бити на мосту. Да, добро сте прочитали. Мост на Ади тачно у 17:00 постаје клуб под отвореним небом.

Апсолутно уникатан клабинг ће обележити музика феноменалних гостију из Хамбурга. Дуо Adana Twins постоје од 2006. Након неколико година су одлучили да техно буде њихова сфера. Дефинитивно нису погрешили јер су веома брзо освојили водеће светске клубове. Наступали су са бројним успешним именима. Javier Portilla из Барселоне и домаћи Peter Portman су колеге са којима ће водеће звезде делити ди-џеј пулт у Београду. Наравно да то није све што је Timecode припремио. Комплетан план и програм можете открити једино ако се појавите на журци.