Noćni život poslednje julske subote

Nestvarno dobar muzički izbor je spreman. Mesta za izlazak će biti i klubovi ali i totalno originalne lokacije

Četvrtak 25. jul 2019.

cover image

Snažan kraj meseca je u klubu Barutana. U subotu, 27. jula od 23:00 do 06:00 na Kalemegdanu će se slušati isključivo trens. Di-džej i producent Talamasca će ponovo pokazati domaćoj publici zbog čega je na vrhu globalne top liste trens izvođača.

Parižanin vlada planetom već četvrtinu veka. Ni najmanje se nije umorio od putovanja i stvaranja. Čini se da tek sad dostiže vrhunac. Novi projekti. Nove saradnje. Nove destinacije. Uvek je spreman da povede publiku na nezaboravno putovanje. U toj nameri će imati veliku pomoć domaćih di-džejeva. Aquapipe, Sivi i Albert, reprezenti unije koja organizuje događaj - Goasapiens, učiniće čuda da se provedete nikada bolje.

Kada rep i hip-hop nisu bili in, oni su otkidali na njih. Bege Fank i BKO su momci sa ozbiljnim muzičkim iskustvom. Umeju da sprovedu u praksu ono što se u teoriji čini nemogućom misijom. Znaju šta nezaustavljivo pokreće kukove. Znaju i da nijedna noć nema reprizu. Maksimalno kvalitetan ritam će u subotu emitovati od 22:00 do 05:00. Mesto održavanja super žurke je Zappa barka.

Jul nije bilo koji mesec i zaslužuje neverovatno ispraćanje. Spektakl u punom izdanju je zakazan za nedelju, 28. jul. Odložite sve planove za nedeljno popodne. Pod hitno rezervišite svoje mesto na žurci koju organizuje Timecode. Ovaj put, vrhunska zabava će biti na mostu. Da, dobro ste pročitali. Most na Adi tačno u 17:00 postaje klub pod otvorenim nebom.

Apsolutno unikatan klabing će obeležiti muzika fenomenalnih gostiju iz Hamburga. Duo Adana Twins postoje od 2006. Nakon nekoliko godina su odlučili da tehno bude njihova sfera. Definitivno nisu pogrešili jer su veoma brzo osvojili vodeće svetske klubove. Nastupali su sa brojnim uspešnim imenima. Javier Portilla iz Barselone i domaći Peter Portman su kolege sa kojima će vodeće zvezde deliti di-džej pult u Beogradu. Naravno da to nije sve što je Timecode pripremio. Kompletan plan i program možete otkriti jedino ako se pojavite na žurci.