Субота једнако тако добар провод

У Београд ноћу стиже перфектна клупска прича. Тема је таква да је баш вама место под диско расветом

Среда 28. авг 2019.

cover image

Нека припреме за последњу ноћ у августу почну одмах. Уз најбоље друштво, биће вам потребно и мало магије да обиђете све журке у суботу. Заборавите не као опцију. Кајање вам не гине уколико одлучите да чувате позната четири зида уместо да се чекирате у познатим градским клубовима.

Градски сплав Ласта цело лето диктира максимално моћан провод. Идентично искуство следи и у суботу, 31. августа. Ди-џејеви Collective и Dooshan од поноћи поново заузимају своје позиције и окрећу нову музичку страницу београдског клабинга. Њихова галерија ритма је на располагању све до 04:00. Поставку чини искључиво модеран звук који покреће. Баш свакога.

Слатко, слађе, најслађе - Кенди. Клуб Гаража у суботу, од 21:00 до 05:00 постаје оаза домаће хип хоп музике. Кенди је крочио у другу деценију успешне каријере. Предан, креативан и апсолутно свој, овај музичар и те како уме да направи сјајан ноћни програм. За публику у граду је спремио много изненађења али и госте. Са њим, целу ноћ ће вас забављати Грзи, Мета, Игла, Papi Jaaz, Sickprime и Белошевац.

Највећа журка на крају месеца је заказана на Калемегдану. Светски техно ће дефинитивно обележити августовски ритам. Прво име које заузима стејџ под отвореним небом је Александра Дуенде. Након њеног сета, на сцену ступа фантастичан дуо. Julian Jeweil и Technasia. Проверена имена гарантују првокласно партијање под звездама у најлепшем градском парку. За суботу ноћ у обзир долази све осим да пропустите овакав спектакл.