Техно субота

Београд ноћу само за клабере који слушају прави електронски звук

Четвртак 27. јун 2019.

cover image

Али прво музички микс! Журка "Disco Not Disco" на сплаву 20/44 је главни разлог доласка шведског ди-џеја и продуцента Mr Tc у град. Он и Toshke ће са великим задовољством диктирати ваше расположење од 23:00 до 06:00. Обојица беже од калупа и жанровске поделе. Њихова музика не познаје границе. Ако сте расположени за моћан сет, пун хаус, диско, техно и још много других електро категорија, уживаћете на познатом броду.

Ништа осим техна! Гаража је за суботу, 29. јун од 23:00 до 06:00 организовала феноменалан догађај. Музику ће целу ноћ пуштати добро познати двојац. Лука Concrete и Бојан Вукмировић ведре и облаче домаћом и регионалном клупском сценом већ дуго. Не постоји важно музичко дешавање на коме нису учествовали. Имају знање али и неприкосновени осећај за креирање топ провода. Разлога има много да дођете у Гаражу. И баш ни један једини да пропустите журку до јутра уз проверен дуо.

Није парти већ велика ноћна фешта. Клуб Барутана за суботу, 29. јун припрема спектакл. "Happy People Serious Fun" је права клабинг посластица. Од 23:00 до 05:00 Београдску тврђаву ће освојити непоновљива ди-џеј парада. Чувени Evil Eddie Richards и Adam Collins ће својим присуством и музичким избором подржати један од најстаријих београдских колектива. Легендарну "Happy People" унију чине Лале, Петар Цветковић, Марко Вуковић и Лукави. Немогуће је да нисте барем једном ђускали уз њихове сетове. Шест пута никад бољи провод!