Tehno subota

Beograd noću samo za klabere koji slušaju pravi elektronski zvuk

Četvrtak 27. jun 2019.

cover image

Ali prvo muzički miks! Žurka "Disco Not Disco" na splavu 20/44 je glavni razlog dolaska švedskog di-džeja i producenta Mr Tc u grad. On i Toshke će sa velikim zadovoljstvom diktirati vaše raspoloženje od 23:00 do 06:00. Obojica beže od kalupa i žanrovske podele. Njihova muzika ne poznaje granice. Ako ste raspoloženi za moćan set, pun haus, disko, tehno i još mnogo drugih elektro kategorija, uživaćete na poznatom brodu.

Ništa osim tehna! Garaža je za subotu, 29. jun od 23:00 do 06:00 organizovala fenomenalan događaj. Muziku će celu noć puštati dobro poznati dvojac. Luka Concrete i Bojan Vukmirović vedre i oblače domaćom i regionalnom klupskom scenom već dugo. Ne postoji važno muzičko dešavanje na kome nisu učestvovali. Imaju znanje ali i neprikosnoveni osećaj za kreiranje top provoda. Razloga ima mnogo da dođete u Garažu. I baš ni jedan jedini da propustite žurku do jutra uz proveren duo.

Nije parti već velika noćna fešta. Klub Barutana za subotu, 29. jun priprema spektakl. "Happy People Serious Fun" je prava klabing poslastica. Od 23:00 do 05:00 Beogradsku tvrđavu će osvojiti neponovljiva di-džej parada. Čuveni Evil Eddie Richards i Adam Collins će svojim prisustvom i muzičkim izborom podržati jedan od najstarijih beogradskih kolektiva. Legendarnu "Happy People" uniju čine Lale, Petar Cvetković, Marko Vuković i Lukavi. Nemoguće je da niste barem jednom đuskali uz njihove setove. Šest puta nikad bolji provod!