Kuda za vikend: klabing subotom

Samo dobar provod

Sreda 19. sep 2018.

cover image

Ah ta subota noć! Verovatno ponekad poželite predah od neprospavanih noći, međutim, kalendar žurki pokvari plan za odmor već na prvo čitanje. Sjajan vikend je pred nama. Neka još malo sačeka pauza od glasne muzike i odlične atmosfere. Subota, 22. septembar obećava top provod.

Splav 20/44 nema jednog, već tri di-džeja za groznicu subotnje večeri. Millos Kaiser iz Brazila, Nikola Vemić i Ali Guney puštaju muziku od 23:00 do 06:00. Bila bi prava šteta da poslednji dan leta ne ispratite u elektro ritmu koji stiže pravo iz daleke egzotične zemlje. Brazilski di-džej, producent i deo dua Selvagem će zajedno sa domaćim izvođačima zaljuljati poznati brod u originalnom tehno ritmu.


Savamala se polako budi iz letnjeg sna i vraća u redovne tokove. KC Grad u subotu, od 23:00 do 04:30 priređuje pravi klupski parti. Di-džej pult prvo zauzima Flip koji će diktirati bit sve do pola sata iza ponoći. Jackie Dagger i Feloneezy će udruženim talentom nastaviti zabavu i ujedno pripremiti publiku za zvezdu večeri. Poslednji izvođač je mladi di-džej Paypal. Momak sa zanimljivom biografijom i bogatim radnim iskustvom dolazi iz Berlina. Više nego zanimljiv line up.

Nazad na Ušće. Splav Zapa barka u subotu, 22. septembra od 23:00 do 05:00 organizuje žurku pod nazivom "Je l' si u Crushhh fazonu?". Crushhh je poseban koncept provoda baziran na pozitivnoj energiji, kreativnosti i liberalnim stavovima. Ideja je da se svako ko dođe na žurku oseti dobro što je baš tu. Bez predrasuda. Samo dobar vajb. Filozofiju će podržati di-džejevi Nita i Mylo koji će puštati mešavinu novijih pesama i starijih hitova.