Gde izaći u subotu

Ukoliko odlučite da prespavate petak 13. propušten provod možete nadoknaditi na tehno i trens žurkama

Sreda 11. jul 2018.

cover image

Splav Mehanizam je u subotu, 14. jula od 23:00 do 06:00 mesto održavanja žurke "Psychedelic Saturday". Organizator progressive & psychedelic trance dešavanja je dobro poznati kolektiv "Digital Chemistry". Muziku biraju predstavnici udruženja, di-džejevi Milosh Reload, Daki i Vlada - Exelog. Trens žurke zahtevaju punu kondiciju. Spremajte se za žurku punu brzog ritma i neverovatne energije.

Klub Drugstore subotu noć dočekuje u provereno dobrom raspoloženju. Od 23:00 do 06:00 publika će imati prilike da igra onako kako domaći di-džejevi odrede. Za "Techno all night" su zaduženi Filip Xavi, Kaen, Rope i Nemanja Gođevac. Svakoga od njih klaberi poznaju u bit. Nema greške sa ovom žurkom.


Parti "DiscoNotDisco" je na repertoaru u klubu 20/44. Izdanje autentične zabave će obeležiti muzički izbor dva di-džeja. Domaći i odlični Schwabe će ugostiti di-džeja i producenta Katzele. Gost je poreklom iz Tel Aviva ali je zbog karijere odabrao Berlin kao mesto boravka. Uporedo sa klupskom karijerom gradi i ozbiljnu producentsku priču i vlasnik je etikete "Malka Tuti". Sjajan duo za perfektnu subotu u Beogradu.