Kuda za vikend

Di-džejevi koji znaju šta je neophodno za krcat dance floor. Klubovi u kojima nema lošeg provoda. To je noćni život za čistu desetku

Ponedeljak 15. jul 2019.

cover image

Kada pitanje gde izaći u petak traži baš dobar odgovor, tada se bira proveren klub. Jedan od takvih je splav 20/44. Kada kukovi žele da budu aktivni celu noć, tada je važno ko će puštati muziku. Kristijan Molnar je odličan izbor. U petak, 19. jula od 23:00 do 06:00 samo on odlučuje šta ćete slušati. Sjajna avantura na vidiku za ljubitelje modernog elektro zvuka.

Ben Akiba je mesto u kome je svaka noć vrela. Gradska žurka u specijalnoj režiji je idealan način da potrošite vreme u petak noć. Lagano se dokotrljajte do Savamale i bez dileme prepustite pouzdanoj klabing organizaciji. Bilo da ste raspoloženi za partijanje do jutra ili opušten izlazak uz koktel ili dva, na ovoj adresi će vam biti fenomenalno.

Subota je za uigrane noćne ptice. Nema šanse da vas ne opčini njen program. Opustite kočnice i krenite u zagrevanje. Rezultat je noć bez sna ali sa velikim osmehom na licu.

Bašta kluba Drugstore će u subotu, 20. jula ugostiti veoma talentovanog di-džeja i producenta. Njegova muzika inspiriše. Njegov set se ne zaboravlja. Njegov stil je i energičan i potpuno miran. Angus Finlayson. Za publiku Minor Science. Rodom iz Britanije, a stacioniran u Berlinu. Tehno mu struji kroz vene. Strast prema svom poslu će emitovati od 23:00 do 06:00 i to zajedno sa četiri domaća di-džeja. Oni su AASKA, Little Taty, Saud i Bucalo. Autentična muzika koja se ne propušta.

Zabava bez prestanka u top maniru vas čeka na splavu Freestyler. U ovom spektaklularnom kompleksu subota noć se zove "Freestyler Fever". Na programu su r'n'b, hip-hop, rep i trep žanrovi. Maksimalno moćna energija je uvek prisutna. Beskompromisno kvalitetna usluga takođe. Ne dvoumite se. Brzo se spremajte za izlazak u svetskoj režiji.