Куда за викенд

Ди-џејеви који знају шта је неопходно за крцат dance floor. Клубови у којима нема лошег провода. То је ноћни живот за чисту десетку

Понедељак 15. јул 2019.

cover image

Када питање где изаћи у петак тражи баш добар одговор, тада се бира проверен клуб. Један од таквих је сплав 20/44. Када кукови желе да буду активни целу ноћ, тада је важно ко ће пуштати музику. Кристијан Молнар је одличан избор. У петак, 19. јула од 23:00 до 06:00 само он одлучује шта ћете слушати. Сјајна авантура на видику за љубитеље модерног електро звука.

Бен Акиба је место у коме је свака ноћ врела. Градска журка у специјалној режији је идеалан начин да потрошите време у петак ноћ. Лагано се докотрљајте до Савамале и без дилеме препустите поузданој клабинг организацији. Било да сте расположени за партијање до јутра или опуштен излазак уз коктел или два, на овој адреси ће вам бити феноменално.

Субота је за уигране ноћне птице. Нема шансе да вас не опчини њен програм. Опустите кочнице и крените у загревање. Резултат је ноћ без сна али са великим осмехом на лицу.

Башта клуба Drugstore ће у суботу, 20. јула угостити веома талентованог ди-џеја и продуцента. Његова музика инспирише. Његов сет се не заборавља. Његов стил је и енергичан и потпуно миран. Angus Finlayson. За публику Minor Science. Родом из Британије, а стациониран у Берлину. Техно му струји кроз вене. Страст према свом послу ће емитовати од 23:00 до 06:00 и то заједно са четири домаћа ди-џеја. Они су ААСКА, Little Taty, Saud и Буцало. Аутентична музика која се не пропушта.

Забава без престанка у топ маниру вас чека на сплаву Freestyler. У овом спектаклуларном комплексу субота ноћ се зове "Freestyler Fever". На програму су r'n'b, хип-хоп, реп и треп жанрови. Максимално моћна енергија је увек присутна. Бескомпромисно квалитетна услуга такође. Не двоумите се. Брзо се спремајте за излазак у светској режији.