Месечни клупски програм

Четири викенда - четири оригиналне журке

Уторак 02. апр 2019.

cover image

Да, април има четири викенда. Међутим, последњи се не рачуна јер је уочи Ускрса. Дани који предстоје великим празницима нису на страни клабера јер се град буквално испразни. Ипак, четири аутентичне журке за свачији музички укус јесу на репертоару.

Првог петка у априлу сплав 20/44 ће приредити рођендански жур. Специјалан повод захтева посебне госте. Они то свакако јесу. Своји, квалитетни, омиљени у целом региону. Битипатиби су веома популарна фузија dream pop и jazz rock музике. Пете априлске ноћи, од 22:00 до 06:00 ће наступати заједно са два ди-џеја - 33.10.3402 и Ali Güney.

Исте вечери, 5. априла, тачно у 23:00 почиње "The Trap Party Vol. 4" у Мартинезу. Бит који привлачи велику пажњу клупске публике ће се слушати до 02:00. За музику ће се побринути соло играч. Марко Јовев је ди-џеј и продуцент коме старије колеге предвиђају богату каријеру. Треп је дефинитивно његов правац.

Српски техно ће грувати 12. априла у клубу DOT. Фанстастични Илија Ђоковић долази да покаже свеж материјал и уигране вештине за ди-џеј пултом. Неће бити сам. Друштво на стејџу ће му правити још један сјајан момак из домаће приче. Готово да не постоји важно електронско дешавање у коме не учествује Andrew Meller. Стартују у 23:00. Обавезно дођите на време.

Drugstore је место одржавања нове едиције "Apgrade" провода. Ди-џеј и продуцент родом из далеког Мичигена, Seth Troxler је звезда журке која је заказана за 20. април. Домаћа подршка су Акиоки, Гордан Пауновић и Влада Јањић. Музика се појачава у 23:00, а гужва на подијуму за игру ће бити све до 06:00.

Seth Troxler је већ наступао у Београду. Носи само позитивне утиске, а за ново дружење доноси светски вајб. Мешовито порекло је вероватно главни кривац за шаренолики музички спектар. Преферира од Чикаго хауса и минимал техна до инди рока и амбијенталне психоделије. Основе је научио од очуха који је радио као радијски ди-џеј. За наставак приче се побринуо сам. У првој деценији двехиљадитих се преселио из Детроита у Берлин и тада креће професионална каријера.