Топ 3 журке у петак

Провод какав само врхунска електронска музика може да креира

Уторак 23. окт 2018.

cover image

Сладак диско парти целу ноћ. Журка "Бомбон" тачније "BombOn" у клубу DOT почиње у 23:00. Бомбастични грув од краја седамдесетих па све до данашњих дана ће пуштати ди-џејеви БКО и Беге Фанк. Одлична музика за смех и ђускање ће трајати до 05:00. Када је овакав ритам на програму, најбољи провод је на подијуму за игру. Плес до јутра и веома позитивна атмосфера за сјајан петак у граду.


Мр Стефан Браун у петак, 26. октобра организује журку "Mashup". Музички домаћин је проверено име са београдске електронске сцене. Дамјан Eltech се ди-џејингом бави од 2003. године, а након сарадње са Сајси 2011. његов рад су почели да прате и они који не посећују клубове. Сати и сати на ди-џеј стејџу у бројним клубовима су учинили своје. Ниједан електронски жанр му није стран. Међутим, музика за урбани провод му је омиљена. Дамјан и енегија култног клуба су прави спој за тотално добру журку.

Сплав 20/44 за последњи петак у октобру има супер план. Од 23:00 до 06:00 музику диктирају три ди-џеја. Jonny Rock је гост који стиже из Лондона и биће задужен за перфектан хаус и диско звук. Никола Вемић и Ali Güney су домаћа подршка. Моћан трио доноси фантастичан бит у зону опуштеног клабинга. Уз њихову музику, нећете ни приметити да је јутро већ стигло у град.