Три пута журка

У топ три клуба

Уторак 13. нов 2018.

cover image

Популарна места за ноћни живот су увек добар избор за провод. Када немате идеју где изаћи у петак, без бриге резервишите место у овим клубовима. Модеран ентеријер, атмосфера која се описује са нај, познати ди-џејеви и гужва сваку журку учине савршеном. Више од добре забаве.

Клуб који не прави разлику између радних дана и викенда је Мр. Стефан Браун. Ипак, журка петком има посебан стил. На подијуму за игру или на шанку, свеједно, важно је да се ђуска. Ритам журке "Mashup" и ди-џеј Дамјан Eltech ће одушевити свакога ко прати светске трендове. Нећете бити незадовољни програмом који почиње мало пре поноћи 16. новембра. Чак и ако друштво са којим сте дошли није у елементу за провод, бармени и хостесе јесу и радо ће са вама поделити добре вибрације.


Brankow је резервисао петак за r'n'b. Ди-џејеви Divolly & Markward и Mike Ride су задужени за отклањање умора, лоших мисли и досаде. Инсистирају на позитивним ставовима, осмесима и мрдању куковима. Нема разлога да сумњате у њихове могућности. Овај дуо осваја публику на први бит. Журка "City Of Vice" почиње тачно у 23:55 и трајаће до 05:00. Баш добра музика до јутра на познатој локацији је све што вам треба за одличан петак.

Незаобилазна тачка ноћних дешавања на мапи града је Freestyler Winter Stage. Тотално тренди зона урбане електронске музике за трећи петак у новембру не мења проверен ритам. Ди-џејеви Леа и Ике плус гост Sha ће пуштати само оно што највише слушате. Плус, редовне гошће су веома атрактивне девојке и феноменални момци. Ако сте сингл, обавезно дођите.