Провод за девојке

Када је већ дан Дан жена у петак, нека викенд буде онакав како даме воле. И никако другачије

Уторак 05. мар 2019.

cover image

Девојке које излазе имају високе критеријуме. Не експериментишу превише и инсистирају на провереним клубовима у којима је увек атмосфера одлична, музика модерна, а публика бројна. Драге даме, петак 8. март је ваш дан. И заслужујете врхунски провод. Појавите се на некој од три популарне журке, а уколико сте веште у организацији, посетите сваку. Бићете одушевљене и доживеће управо оно што и тражите - врхунски клабинг.

Место за које не важе дилеме да ли изаћи или не је Мр. Стефан Браун. За долазак на ову адресу није потребно ни да јурите велико друштво. Довољна је једна другарица и сјајна енергија је загарантована. Не морате ни претерано да се сређујете јер ћете због all night long ђускања заборавити на физички изглед. Неопходно је да се максимално припремите за ноћ у којој је све осим досаде дозвољено. Девети спрат од поноћи прима госте, а музику ће пуштати Damjan Eltech. По укусу жена, наравно.


Београд ноћу нуди много тога. Врхунског клабинга највише. У клубу The Bank се не прате светски трендови. Овде се постављају нови стандарди забаве. Свако ко обожава r'n'b у најмодернијем издању је добродошао у уникатну зону провода у Бетон хали. У петак, 8. марта, на програму је парти "Straight to the Bank". Сигурно ће бити посвећен прослави Осмог марта, а даме ће бити третиране као краљице. За излазак у Bank се "скоцкајте" колико год желите. Овде се естетика високо котира.

Трећа локација на којој ћете гарантовано доживети спектакл је Зимски Freestyler. Музика, бројни момци из града и иностранства, играчице, пиће, особље, атмосфера - све је на највишем нивоу. Девојке, ако вам кукови реагују искључиво на r'n'b, хип-хоп, реп и треп онда обавезно дођите на журку "Pimp My Friday". Без обзира да ли ће музику пуштати само домаћини журке или ће имати и специјалне госте, провод од поноћи до 05:00 ће бити без грешке. Овако организован Осми март 2019 нећете заборавити никада.