Три пута журка

Нема дилеме за излазак у петак. Како знате и умете, морате да се организујете и дођете на одлична ноћна дешавања

Понедељак 25. мар 2019.

cover image

Свако ко слуша електронску музику зна шта је Boiler Room. Најкраће могуће то је журка над журкама. Колико је важно ко ће да наступа, једнако се гледа ко се појавио у маси. Светски спектакл се враћа у Београд 29. марта од 23:00 до 06:00, а локација је клуб Drugstore. Комплетан line up изгледа овако - Gabor Lazar, Samuel Kerridge, Filip Xavi, Šehy Rashma, 33103402, Матеј Русмир и Kӣr. Телефон у џеп јер ће цела журка бити профи снимљена. Руке у вис и аплауз за фамозни парти који крстари планетом.

Добар клабинг ће последњег петка у марту бити и у клубу Младост. Тачно у 23:00 опрему у своје руке узимају Вук Смиљанић и Феђа Кнајдл. Вук је један од траженијих ди-џејева у Београду већ дуже време. Своје умеће ће укрстити са гостом из комшијске Босне и Херцеговине. Феђа је свестран, музички образован и пажљиво гради каријеру ди-џеја и продуцента још од 2002. Двојац који се мора чути ће све до 05:00 пуштати баш оно што желите - одличан бит.


Топ забава је загарантована у клубу The Bank. Не само по мишљењу бројне локалне публике већ и по стручној екипи која оцењује клубове са сваког меридијана, а која се зове "World Finest Clubs". Последње три године баш овај београдски клуб осваја прво место. Не верујте ни реч. Средите се максимално и уверите се уживо. Петак, 29. март је резервисан за журку "Straight to the Bank". Правац у клуб где провод никада не престаје. Модеран r'n'b, разноврсна пића и луксузан амбијент су већ спремни за нови викенд.