Три пута журка

Где у провод првог петка у месецу

Уторак 27. феб 2018.

cover image

Судећи по самом почетку, март 2018. ће бити месец о којем ће се дуго причати али и  препричавати догађаји из ноћног живота. Средина зимске клупске сезоне звучи одлично.


Младост је посебан диско бар у Београду и годинама важи за организатора врхунских журки. У истом стилу се наставља и овог викенда. У петак, 2. марта од 23:00 до 05:00 у госте долази фантастичан српски трио. Домаћин журке је новосадски ди-џеј Факир. Заједно са њим, вреле хитове и егзотичну атмосферу доноси Тонбе, ди-џеј и продуцент из Смедерева који гради сјајну каријеру од 2002. Треће, ништа мање искусно име у ди-џејингу стиже такође из Новог Сада. Александар Зец итекако уме да загреје у овим хладним данима.

Клуб Drugstore у петак има госта из иностранства који долази са посебним разлогом. Ди-џеј и продуцент Bas Mooy из Ротердама обележава пети рођендан своје етикете "Mord". Рођендански ритам од 23:00 диктира домаћин славља уз подршку ди-џејева Stanislav Tolkachev и Lag.

Клуб DOT је петак 2. март резервисао за журку "Roll the Drums". Звезда вечери је Alix Perez, ди-џеј и продуцент који има велики утицај на светски клабинг. Долази из Шарлоа, Белгије. Званичан почетак каријере је обележио албум "1984" из 2009. године. Од тада, освајање клубова широм планете се не зауставља. Сјајна четворочлана домаћа подршка су Дон Дада, Џониџа, Bitz и Rim Runner. Савршен петак у Београду.