Три пута журка

2 маскенбала и 1 журка доносе овог петка 27. октобра у центар града музику светских ди-џејева и одличан провод

Петак 27. окт 2017.

cover image

Почиње сезона маскенбала по клубовима, а клуб Drugstore међу првима позива на костимирану журку. Вечерас од 23:00, Соња Сајзор у all night long формату позива све на маскенбал са темом 90s Nostalgia. Обуците се као омиљена поп звезда или тв јунак из деведесетих, а домаћица вечери ће најоригиналалнији костим наградити са 10.000 динара. Слушаће се Madonna, The Prodigy, Britney Spears, Backstreet Boys, Bjork, Jamiroquai и сви они који су обележили овај период. Карте се купују на вратима клуба, до поноћи су 200 динара, након поноћи 300 динара.

Клуб Plastic организује журку под називом Drill Rave Halloween Special with Lag & Federico Amoroso. Одличан рејв, занимљиви костими и коктели од 23:00 до 06:00 ће креирати фантастичан провод. Lag је ди-џеј и продуцент који важи за представника новог техно таласа, док Federico преферира комбиновање амбијенталих и класичних мелодија обојених мрачним, сировим техном. Поред њих наступају: Жакила b2b Лазар Ф и Yasuke b2b Ди-џеј Сподоба. Улаз је 600 динара.


Младост овог петка представља ди-џеја и продуцента &ME. Представник Keinemusik етикете, заједно са домаћим представницима Depth Perception и SMT#NG ће од 23:00 до 06:00 пуштати модеран техно, савршен за плес. &ME долази из Берлина и препознатљив је по стварању techno & soulful house музике, а веома густ распоред наступа говори да овај младић зна шта пубика воли и како да направи одличну журку. Карте по цени од 700 динара су доступне на улазу клуба.