Tri puta žurka

2 maskenbala i 1 žurka donose ovog petka 27. oktobra u centar grada muziku svetskih di-džejeva i odličan provod

Petak 27. okt 2017.

cover image

Počinje sezona maskenbala po klubovima, a klub Drugstore među prvima poziva na kostimiranu žurku. Večeras od 23:00, Sonja Sajzor u all night long formatu poziva sve na maskenbal sa temom 90s Nostalgia. Obucite se kao omiljena pop zvezda ili tv junak iz devedesetih, a domaćica večeri će najoriginalalniji kostim nagraditi sa 10.000 dinara. Slušaće se Madonna, The Prodigy, Britney Spears, Backstreet Boys, Bjork, Jamiroquai i svi oni koji su obeležili ovaj period. Karte se kupuju na vratima kluba, do ponoći su 200 dinara, nakon ponoći 300 dinara.

Klub Plastic organizuje žurku pod nazivom Drill Rave Halloween Special with Lag & Federico Amoroso. Odličan rejv, zanimljivi kostimi i kokteli od 23:00 do 06:00 će kreirati fantastičan provod. Lag je di-džej i producent koji važi za predstavnika novog tehno talasa, dok Federico preferira kombinovanje ambijentalih i klasičnih melodija obojenih mračnim, sirovim tehnom. Pored njih nastupaju: Žakila b2b Lazar F i Yasuke b2b Di-džej Spodoba. Ulaz je 600 dinara.


Mladost ovog petka predstavlja di-džeja i producenta &ME. Predstavnik Keinemusik etikete, zajedno sa domaćim predstavnicima Depth Perception i SMT#NG će od 23:00 do 06:00 puštati moderan tehno, savršen za ples. &ME dolazi iz Berlina i prepoznatljiv je po stvaranju techno & soulful house muzike, a veoma gust raspored nastupa govori da ovaj mladić zna šta pubika voli i kako da napravi odličnu žurku. Karte po ceni od 700 dinara su dostupne na ulazu kluba.