Gde izaći u subotu - 24. februar 2018

Trens žurke za svaku preporuku

Sreda 21. feb 2018.

cover image

Februar 2018. je doneo odlične žurke. Pravi elektronski klabing će obeležiti poslednju subotu u ovom mesecu. U odličnom ritmu se pozdravljamo od drugog meseca u godini.


Klub KPTM ima posebne goste. Žurka "Underground Connection Showcase" će predstaviti kvalitetne predstavnike elektronske muzike iz Kraljeva. Istoimeno udruženje postoji od 2016. godine, a cilj okupljanja di-džejeva i producenata je da širom zemlje promovišu kvalitetan elektro zvuk i ožive noćni život u svom gradu. Gostovanje u Beogradu počinje u 23:00 i trajaće do 04:00. Di-džejevi CeZ, Blacksmith, Trips & Tics i Korićanac su zaduženi za provod.


Centar urbane kulture Imago u subotu 24. februara od 23:00 postaje psychedelic i progressive univerzum. "Digital Chemistry Night" je žurka koju organizuju iskusni poznavaoci trens muzike. Sve do 06:00 muziku puštaju di-džejevi Milosh Reload, Daki, Kuzma i Vlada.


Plastic je takođe u trens raspoloženju. Novo izdanje žurke "Retro Trance Edition" je zakazano za 24. februar sa početkom u 23:00. Premijerno u Srbiji nastupa di-džej i producentski duo iz Izraela, MFG - Message From God. Aharon Segal i Guy Zukrel čine svetski poznato ime koje se ne zaobilazi na prestižnim trens manifestacijama, a na nastupu u Beogradu će predstaviti svoja dva projekta, Passenger i Emuna. Domaća podrška su Mark Panic, Mića i Filip Nikolaević.