Tri puta žurka

Gde izaći poslednjeg vikenda u februaru

Četvrtak 21. feb 2019.

cover image

Spektakularan kraj drugog meseca je zagarantovan u klubu Hangar. Bez mnogo okolišanja prelazimo na vrhunski klabing. Hot Since 82 nastupa 23. februara. Početak žurke je u 23:00, a kraj u 06:00. Kada je ovakav provod u pitanju ni 12 sati glasne muzike nije dovoljno. Zato dođite odmah na početak jer će sa britanskom senzacijom nastupati Andrew Meller, Wise D, Kobe i IDQ. Zaboravite na sve o čemu razmišljate tu noć. Upijajte svaki bit i provedite se kao nikada pre.

Stari dobri Plastic se konačno setio da otvori svoja vrata. Odličan parti će se dogoditi u subotu, 23. februara od ponoći do 10:00. Specijalna gošća je iskusna Anja Schneider, a uz nju muziku će puštati i Kristina Lalić i Sugar Lobby, TKNO i Nemanja Gođevac.

Anja Schneider već dugo radi. Ona je di-džej, producent, vlasnica etikete "Sous Music", uvek kreativna i spremna da mladim nadama prenese znanje. Živi u Berlinu, a nastupa u celom svetu. Strast prema elektronskoj muzici je odvela za di-džej pult u doba ranih devedesetih i još uvek sa istim emocijama stvara. Njeni setovi nikada nisu isti, a svaki nastup je jedinstvena muzičko-umetnička priča za sebe.

Niste ljubitelj tehna? Onda obožavate trens. Ako je tako onda se u subotu, 23. februara pojavite u klubu Andergraund. Ne morate da razmišljate zašto, evo odgovora. Tačno u 23:00 počinje žurka "Retro Trance Special Edition". I jeste pravi specijal jer u goste dolaze Aharon Segal i Guy Zukrel iz Izraela, poznatiji kao MFG. Drugovi iz srednje škole su odavno pokazali svoj talenat na globalnoj trens sceni. Bez sumnje, u Beogradu će napraviti odličan šou. Domaća podrška su Mića, Filip Nikolaević i Mark Panic.