Šta klabere očekuje ovog meseca

Novogodišnja dekoracija je odložena na sigurno do sledeće godine. Sada je ponovo u centru pažnje odlična klupska muzika

Subota 02. feb 2019.

cover image

Ko misli da posle januara nema provoda u velikoj je zabludi. Istinski klabing 2019 se tek zahuktava. Februar će definitivno obeležiti vrhunski elektronski zvuk u svakom delu grada. Izuzetni domaći di-džejevi vladaju teritorijom, a čitavu priču će zaokružiti mali broj specijalnih gostovanja. Kada saznate koje zvezde stižu u Beograd, bićete oduševljeni.

Osmog februara prestonica će đuskati onako kako Alan Fitzpatrick bude odlučio. Popularni britanski di-džej i producent dolazi u Hangar gde će zajedno sa još tri di-džeja podići granice dobre zabave na vrhunac. Peter Portman, Timmy Mendeljejev i CWTCH su Alanova podrška. Žurka počinje u 23:00, a kraj je u 06:00. Ovo nije jedno od noćnih dešavanja gde nije bitno kada ćete stići. Važno je da ne propustite ni sekund svetske energije na beogradski način.

Za sredinu februara nema najavljenih velikih dešavanja. Idealan period da sami organizujete top klabing. Sledite svoje želje i provedite se maksimalno. Pažljivo pogledajte listu klubova i krenite u nezaboravnu noć. Ukoliko želite najviše što Beograd noću nudi sledite korake za odličnu zabavu. Prvi je odlazak u pre-party bar. Drugi je klub. Treći korak je odlazak u još jedan klub. Na kraju pozovite taksi ali ne da vas vozi do kreveta već na after parti. Bićete umorni, možda i malo iscrpljeni ali nikada zadovoljniji izlaskom.

Poslednjeg vikenda u mesecu, tačnije 23. februara, dogodiće se jedan spektakl i jedna premijera.

Hot Since 82 u Beogradu. Da, dobro ste pročitali. Apsolutni mag globalne scene će "zapaliti" Hangar. Daley Padley, miljenik svakoga ko obožava tech house žanr samo niže uspehe. I tako je od početka karijere. Skoro pa je od prvog radnog dana angažovan na Ibici gde godinama ima svoju žurku "Labyrinth" u jednom od najboljih klubova na svetu, Pacha. Na nastupu koji će trajati od 23:00 do 06:00, društvo za di-džej pultom će mu praviti Andrew Meller.

Istog dana u klubu Drugstore tačno u 22:00 će početi žurka "Hali Gali". Debitantska manifestacija obećava elektro čaroliju kakva se dugo nije dogodila. Do 06:00 muziku će birati čak 15 izvođača - Vizelj, Gazorpazorp, Sitzpinker, Limbo lighting, Nike Eyes, Palms Voice, Genomelectronics, Psyhound, Bleach, Andria, Aaska, Eva Ras, Dogs in Kavala, Buč Kesidi i Sv. Pseta. Osveženje klupske ponude u pravom trenutku.