Шта клабере очекује овог месеца

Новогодишња декорација је одложена на сигурно до следеће године. Сада је поново у центру пажње одлична клупска музика

Субота 02. феб 2019.

cover image

Ко мисли да после јануара нема провода у великој је заблуди. Истински клабинг 2019 се тек захуктава. Фебруар ће дефинитивно обележити врхунски електронски звук у сваком делу града. Изузетни домаћи ди-џејеви владају територијом, а читаву причу ће заокружити мали број специјалних гостовања. Када сазнате које звезде стижу у Београд, бићете одушевљени.

Осмог фебруара престоница ће ђускати онако како Alan Fitzpatrick буде одлучио. Популарни британски ди-џеј и продуцент долази у Хангар где ће заједно са још три ди-џеја подићи границе добре забаве на врхунац. Peter Portman, Timmy Мендељејев и CWTCH су Аланова подршка. Журка почиње у 23:00, а крај је у 06:00. Ово није једно од ноћних дешавања где није битно када ћете стићи. Важно је да не пропустите ни секунд светске енергије на београдски начин.

За средину фебруара нема најављених великих дешавања. Идеалан период да сами организујете топ клабинг. Следите своје жеље и проведите се максимално. Пажљиво погледајте листу клубова и крените у незаборавну ноћ. Уколико желите највише што Београд ноћу нуди следите кораке за одличну забаву. Први је одлазак у pre-party бар. Други је клуб. Трећи корак је одлазак у још један клуб. На крају позовите такси али не да вас вози до кревета већ на афтер парти. Бићете уморни, можда и мало исцрпљени али никада задовољнији изласком.

Последњег викенда у месецу, тачније 23. фебруара, догодиће се један спектакл и једна премијера.

Hot Since 82 у Београду. Да, добро сте прочитали. Апсолутни маг глобалне сцене ће "запалити" Хангар. Daley Padley, миљеник свакога ко обожава tech house жанр само ниже успехе. И тако је од почетка каријере. Скоро па је од првог радног дана ангажован на Ибици где годинама има своју журку "Labyrinth" у једном од најбољих клубова на свету, Pacha. На наступу који ће трајати од 23:00 до 06:00, друштво за ди-џеј пултом ће му правити Andrew Meller.

Истог дана у клубу Drugstore тачно у 22:00 ће почети журка "Хали Гали". Дебитантска манифестација обећава електро чаролију каква се дуго није догодила. До 06:00 музику ће бирати чак 15 извођача - Визељ, Газорпазорп, Sitzpinker, Limbo lighting, Nike Eyes, Palms Voice, Genomelectronics, Psyhound, Bleach, Андриа, Ааска, Ева Рас, Dogs in Kavala, Буч Кесиди и Св. Псета. Освежење клупске понуде у правом тренутку.