Децембар у Београду 2017

Одбројавање почиње

Недеља 03. дец 2017.

cover image

Дланом о длан и прође 2017. година. Као да смо се сви удобно сместили у јапански брзи воз и ево нас - последња станица, изволите изаћи. Где смо стигли? Шта смо видели? Где ћемо сад? Уобичајена питања када нас обузме тај фамозни "countdown mode". Без бриге и стреса. Празници постоје да бисмо се радовали и уживали. Београд је обузела празнична еуфорија и читав град је окићен и спреман за тридесет и један дан одличне забаве.


Београдска зима доноси провод за свачији укус. Предлажемо да се топло обучете и истражите дешавања на најпопуларнијим градским локацијама. Клизање на леду, концерти на Тргу, дешавања код Саве променаде, "Future park" на сајму, само су неке од активности са којима Београд може раме уз раме са највећим светским метрополама. Ако се узме у обзир и информација да је "Трг отвореног срца" и ове године хуманитарног карактера, задовољство је још веће. Купите баш овде занимљив поклон, обрадујте драге особе и помозите онима којима је помоћ потребна.


Журке у децембру су, очекивано, одличне. Коју год музику да слушате имаћете друштво за ђускање до јутра. Марко Настић је незванични домаћин клупског провода у Савамалој. Већ 7. децембра наступа у клубу Младост и то са сјајном подшком. Sasha ће дати све од себе 9. децембра  да од клуба Хангар направи чувени Privilege. Ако се барем једну ноћ у Београду проведете као на Ибици, можете рећи да је ова година била одлична. Тренс, денс, хип хоп и ретро бит су перфектно распоређени по клубовима. Календар журки решава дилему куда вечерас, одаберите омиљен клуб и препустите се најбољем клабингу у Европи.


Новогодишње расположење подразумева величанствене концерте. Ако сте пропустили први, имате још два концерта Жељка Јоксимовића. Стари хитови у новом аранжману обојени празничном чаролијом су права идила. Ништа мање романтичан Масимо Савић ће улепшати крај године великим концертима. Сигурни смо да ће Сава центар током децембра угостити више градских лепотица него било које друго место.  Савршена музичка посластица за крај године.


Зима, зима, е па шта је! Химна свих којима хладно време не може ништа. А колико је вас које Нова година не дотиче? Чак и нервира. Вероватно много. Подржавамо и једне и друге. Важно је бити срећан. Кућни типови могу да се препусте Netflix садржају док чекају нову епизоду најпопуларније серије "Сенке над Балканом". После дуго времена, недеља је вратила онај стари ритам, када се вече проводи уз те-ве и кокице. Ако се ипак одлучите да китите јелку, пустите летње хитове. Сјајна комбинација да подстакнете себе на размишљање о лету 2018. и плановима за будућност, јер, признаћете, свуд око вас је зима.

Make it December to remember!