Директан позив - нова јесен зове

Овде се налази посебна лепота новог годишњег доба. Овде се налази оно што тражите свугде, а у понуди је искључиво овде. Позивни број 011 зове. Обавезно се јавите

Понедељак 25. сеп 2023.

cover image

Јесен у Београду 2023 се уселила у календар. Неко виче: "Коначно!", други се питају зар је већ време за њу, трећи је бојкотују. Четврти се не чуде, не питају. Одувек је важило исто, планета се окреће хтели то или не. Сада је ред да дама звана јесен покаже своје адуте. Опало лишће ће опет свакоме бити на путу. Све је исто осим садржаја које Београд нуди ове јесени.

Октобар је некрунисани краљ музике у затвореним просторима. Концерти су на програму сваког дана, у сваком делу града. Велика музичка дешавања ће претворити град у светску музичку позорницу. Il Divo гостује у Арени 28. октобра. Има још времена за преслушавање величанствених хитова али не и много доступних карата. Љубитељи светских музичара прве класе, не губите време. Урс Билер, Себастијан Изамбар, Стивен Ла Бри и Дејвид Милер ће уживо певати највеће хитове. Пројекат који је створио чувени Сајмон Кауел обара светске рекорде на актуелној турнеји. Не пропустите прилику да будете део новије историје.

Сајам у Београду током јесени врви од дешавања. Први октобарски дани су резервисани за Београдски сајам намештаја, опреме и унутрашње декорације када ће посетиоци од 6. до 11. октобра имати прилике да упознају глобалне трендове и одлична решења за сваки простор. Када опремате приватни или пословни простор, ово је прилика да купујете по атрактивним ценама јер сајамски попуст обавезно гостује током читаве манифестације.

Када пожелите да леп простор учините још лепшим, време је за куповину детаља који ентеријер значе. Првокласна естетика је незамислива без завеса. Најлепше из целог света, уникатне у сваком смислу, обавезно по мери и највишим стандардима квалитета. Постоји само једна адреса за све завесе - Тиер ентеријериТиер ентеријери. Зебра завесе, роло завесе, класичне завесе, пакето завесе, blackout, плисе, пакето, screen office, мини роло, панел завесе и драперије такве да више не морате да путујете у светске модне центре већ је комплетна понуда доступна у Београду. Импресивна финална естетика од 1. септембра живи у сасвим новом, ексклузивном простору у новом комплексу на Новом Београду. Обавезно посетите оазу која ће сваки простор претворити у краљевство лепоте. Не чекајте сајам и попусте, Тиер цени љубитеље квалитетне лепоте уређивања и атактивна цена је загарантована.

Важно, одлично, популарно - Међународни београдски сајам књига од 21. до 29. октобра. Ове године се оджрава 66. сајам по реду и биће загарантовано перфектно. Једно од водећих културних дешавања на мапи Европе окупља десетине хиљада људи из различитих сфера, а љубав према писаној речи је заједничка за све. Промоција књижевности, стваралаштва, образовања, културна размена, отварање и разговарање о важним питањима су све оно што ће обележити празник књиге у Београду.

Ово је сезона у којој се укуси мере по укусном ајвару. Свака теглица домаћег ајвара представља специјалитет високо котиран на интернационалној гастрономској листи. Најбољи партнер за уживање у ајвару је врућ хлеб. Обезбедите себи опуштање уз никада укуснију јесен одмах.

Велики догађај за музику у Београду и читав свет ускоро почиње. БЕМУС 2023 се одржава од 8. до 22. октобра на неколико значајних адреса. Београдске музичке свечаности у 55 издању имају веома богат и квалитетан програм. Одлажите све што се може одложити и крените у музичко путовање кроз ново доба године. Са добром музиком, све остало може да буде само најбоље. Добродошли у јесен у Београду.