Decembar u Beogradu 2017

Odbrojavanje počinje

Nedelja 03. dec 2017.

cover image

Dlanom o dlan i prođe 2017. godina. Kao da smo se svi udobno smestili u japanski brzi voz i evo nas - poslednja stanica, izvolite izaći. Gde smo stigli? Šta smo videli? Gde ćemo sad? Uobičajena pitanja kada nas obuzme taj famozni "countdown mode". Bez brige i stresa. Praznici postoje da bismo se radovali i uživali. Beograd je obuzela praznična euforija i čitav grad je okićen i spreman za trideset i jedan dan odlične zabave.


Beogradska zima donosi provod za svačiji ukus. Predlažemo da se toplo obučete i istražite dešavanja na najpopularnijim gradskim lokacijama. Klizanje na ledu, koncerti na Trgu, dešavanja kod Save promenade, "Future park" na sajmu, samo su neke od aktivnosti sa kojima Beograd može rame uz rame sa najvećim svetskim metropolama. Ako se uzme u obzir i informacija da je "Trg otvorenog srca" i ove godine humanitarnog karaktera, zadovoljstvo je još veće. Kupite baš ovde zanimljiv poklon, obradujte drage osobe i pomozite onima kojima je pomoć potrebna.


Žurke u decembru su, očekivano, odlične. Koju god muziku da slušate imaćete društvo za đuskanje do jutra. Marko Nastić je nezvanični domaćin klupskog provoda u Savamaloj. Već 7. decembra nastupa u klubu Mladost i to sa sjajnom podškom. Sasha će dati sve od sebe 9. decembra  da od kluba Hangar napravi čuveni Privilege. Ako se barem jednu noć u Beogradu provedete kao na Ibici, možete reći da je ova godina bila odlična. Trens, dens, hip hop i retro bit su perfektno raspoređeni po klubovima. Kalendar žurki rešava dilemu kuda večeras, odaberite omiljen klub i prepustite se najboljem klabingu u Evropi.


Novogodišnje raspoloženje podrazumeva veličanstvene koncerte. Ako ste propustili prvi, imate još dva koncerta Željka Joksimovića. Stari hitovi u novom aranžmanu obojeni prazničnom čarolijom su prava idila. Ništa manje romantičan Masimo Savić će ulepšati kraj godine velikim koncertima. Sigurni smo da će Sava centar tokom decembra ugostiti više gradskih lepotica nego bilo koje drugo mesto.  Savršena muzička poslastica za kraj godine.


Zima, zima, e pa šta je! Himna svih kojima hladno vreme ne može ništa. A koliko je vas koje Nova godina ne dotiče? Čak i nervira. Verovatno mnogo. Podržavamo i jedne i druge. Važno je biti srećan. Kućni tipovi mogu da se prepuste Netflix sadržaju dok čekaju novu epizodu najpopularnije serije "Senke nad Balkanom". Posle dugo vremena, nedelja je vratila onaj stari ritam, kada se veče provodi uz te-ve i kokice. Ako se ipak odlučite da kitite jelku, pustite letnje hitove. Sjajna kombinacija da podstaknete sebe na razmišljanje o letu 2018. i planovima za budućnost, jer, priznaćete, svud oko vas je zima.

Make it December to remember!