Три пута журка

Где изаћи последњег викенда у фебруару

Четвртак 21. феб 2019.

cover image

Спектакуларан крај другог месеца је загарантован у клубу Хангар. Без много околишања прелазимо на врхунски клабинг. Hot Since 82 наступа 23. фебруара. Почетак журке је у 23:00, а крај у 06:00. Када је овакав провод у питању ни 12 сати гласне музике није довољно. Зато дођите одмах на почетак јер ће са британском сензацијом наступати Andrew Meller, Wise D, Кобе и IDQ. Заборавите на све о чему размишљате ту ноћ. Упијајте сваки бит и проведите се као никада пре.

Стари добри Plastic се коначно сетио да отвори своја врата. Одличан парти ће се догодити у суботу, 23. фебруара од поноћи до 10:00. Специјална гошћа је искусна Anja Schneider, а уз њу музику ће пуштати и Кристина Лалић и Sugar Lobby, TKNO и Немања Гођевац.

Anja Schneider већ дуго ради. Она је ди-џеј, продуцент, власница етикете "Sous Music", увек креативна и спремна да младим надама пренесе знање. Живи у Берлину, а наступа у целом свету. Страст према електронској музици је одвела за ди-џеј пулт у доба раних деведесетих и још увек са истим емоцијама ствара. Њени сетови никада нису исти, а сваки наступ је јединствена музичко-уметничка прича за себе.

Нисте љубитељ техна? Онда обожавате тренс. Ако је тако онда се у суботу, 23. фебруара појавите у клубу Андерграунд. Не морате да размишљате зашто, ево одговора. Тачно у 23:00 почиње журка "Retro Trance Special Edition". И јесте прави специјал јер у госте долазе Aharon Segal и Guy Zukrel из Израела, познатији као MFG. Другови из средње школе су одавно показали свој таленат на глобалној тренс сцени. Без сумње, у Београду ће направити одличан шоу. Домаћа подршка су Мића, Филип Николаевић и Mark Panic.