Adriatique & Woo York @Хангар

Блендер покреће зимску сезону 2017/18, а прву журку ће обележити веома популаран техно и имена са светске електронске сцене

Субота 14. окт 2017.

cover image

Клуб Хангар и организација Блендер организују сјајан техно догађај у Београду - вечерас, 14. октобра од 23:00 до 06:00 наступају Adriatique, Woo York и Илија Ђоковић. Представници етикета које су гаранција за квалитет, Dynamic и Music Afterlife, заједно са одличним Илијом чије траке редовно пушта Моника Круз, приредиће клабинг на завидном нивоу.


Woo York, дуо из Украјине представља квалитетно освежење на европској техно сцени. Стварају софистицирано снажан звук, а својим радом су се веома брзо нашли међу највише ангажованим представницима underground електронске музике. Постоје од 2009. године и није им требало много времена да освоје публику у родном Кијеву. Убрзо крећу у поход на светску сцену и стижу позиви из водећих клубова и великих фестивала. Велико признање које доказује да су на правом путу је прво место на Resident Advisor’s Top 40 Live acts for 2016.


Adrian Schweizer и Adrian Shala, обојица из Цириха, представљају име које значи одлична музика - Adriatique. Упознали су се 2008. године, а заједнички рад започињу 2010. Један је окренут Detroit techno правцу, док други нагиње ка дубљим мелодијама европске техно сцене. Заједно, стварају и пуштају музику која је синергија техничке перфекције, дубоких нота и енергетских елемената, а на коју публика широм света одлично реагује.


ПОВЕЗАНО