Клупска дешавања у децембру 2017

Најлуђа ноћ је свака ноћ у градским клубовима

Уторак 05. дец 2017.

cover image

Престоница најбољег провода у Европи током целог месеца децембра организује одличан провод. Док календар не стигне до броја 31 очекује нас много добрих журки, гостовања познатих ди-џејева и непоновљиве атмосфере. Клабери, добро се организујте за ноћни живот који следи.


Петак је у уторак. Опуштен излазак у Београду се за час претвори у журку до јутра. За све који живе по сопственим правилима и не чекају викенд, клуб Лудост сваког уторка до краја месеца организује журку "Малинада". Познати градски ди-џеј Малина пажљиво креира сетове са којима време лети, а осмех не силази са лица. Најбољи провод је онда када најмање очекујете.


Среда је идеална за ретро музику. Веома модеран клуб Hype средом има сјајан програм. "Mixer night" је журка којом диригује ди-џеј Me High Low. Љубитељи r'n'b, поп и хаус хитова из осамдесетих и деведесетих сада могу да се препусте омиљеним песмама и ђускају целу ноћ.

Колико је Београд важан на светској клабинг сцени најбоље показују гостовања страних ди-џејева. Клуб Хангар у месецу радости и славља доводи дугоочекиване госте. Петак 8. децембар је резервисан за чувени бенд са Исланда - Gus Gus. После десет година, познати музичари, продуценти и филмски креатори се враћају у Београд. Сумирање утисака ћете морати да оставите за радну недељу јер већ следеће вечери, 9. децембра стиже мега популаран и цењен ди-џеј и продуцент Sasha. Бројни клубови ће читавог децембра бити домаћини познатим именима која гарантују провод.

R'n'b и хип хоп звук доминирају градским клабингом. Фанови правца који доноси провод у светском стилу сваког петка су добродошли у Freestyler Winter Stage. Резиденти журке су ди-џејеви Леа и Ике. Искуство им је донело велико знање на тему како се прави одлична атмосфера тако да је са њима провод феноменалан.


Недељом се одмара. Али само док не падне вече јер Мр Стефан Браун има рецепт за отклањање досаде. Sunday Beat је журка која представља најпознатије домаће ди-џејеве и продуценте и промовише младе таленте. Слањем смс поруке 199 на 3030 купујете улазницу за ову популарну журку. Прави клупски провод.