Месечни клупски програм

Можда негде са дочеком Нове године престаје провод. У Београду, забава тек почиње

Четвртак 03. јан 2019.

cover image

Први викенд у јануару искористите да се добро наспавате. Бадње вече и Божић су највећи празници и на већини места нема журки у том периоду. Кратак предах и назад у клубове. Врхунски грув, моћна енергија и невероватна атмосфера су већ спремни за дочек српске Нове године. Поред великог повода за клабинг до јутра, постоје још 3 журке на којима је присуство обавезно.

Први велики хепенинг је заказан за 12. јануар у клубу Хангар. Журка "2000 Late" коју су створили ди-џејеви Ева и Матија, а која је препозната као топ времеплов домаће и стране музике почиње у 22:00. Ретро звук ће владати вашим куковима до 04:00. Пожурите са преслушавањем омиљене музике и заузмите најбоље место за ђускање на подијуму за игру.

Након што прославите православну Нову годину 13. јануара, и даље не можете на одмор од ноћних активности. Прихватљиво је да смањите темпо али никако да одстраните клупске вибрације у потпуности. Права мера београдске забаве се организује 17. јануара у клубу Лудост. О да, чувена журка "Малинада" почиње у 22:00. Четвртак је идеалан за излазак, посебно на овој адреси на којој нема лошег провода. Ди-џеј Малина ће вас по ко зна који пут "прочитати" у бит.

Финиш јануара доноси тренс парти А категорије. Andrei Oliver Brasovean, ди-џеј и продуцент Atma стиже у Београд, право у Имаго 26. јануара. Уживо наступ ће трајати до 10:00. Домаћа подршка су Raver, Анта, Пура и Johan. Пет разлога да присуствујете јединственом тренс спектаклу.

Atma важи за пионира електронске музике у Источној Европи. Рођен је у Румунији, тачније Трансилванији где и данас живи и ствара. Закорачио је у техно воде 1991. али се убрзо фокусирао на тренс. Паралалелно са својим највећим пасијама, psychedelic и тренс музиком, успешно ствара велике песме и у другим жанровима. Хаус, денс, поп, рок, хип-хоп или музика за филмове - све може. Ништа му није страно и ништа не одбија јер за њега, квалитетна музика не познаје границе. Обишао је целу Европу и добар део планете. Будите и ви његова публика. Нећете се покајати.