Mesečni klupski program

Možda negde sa dočekom Nove godine prestaje provod. U Beogradu, zabava tek počinje

Četvrtak 03. jan 2019.

cover image

Prvi vikend u januaru iskoristite da se dobro naspavate. Badnje veče i Božić su najveći praznici i na većini mesta nema žurki u tom periodu. Kratak predah i nazad u klubove. Vrhunski gruv, moćna energija i neverovatna atmosfera su već spremni za doček srpske Nove godine. Pored velikog povoda za klabing do jutra, postoje još 3 žurke na kojima je prisustvo obavezno.

Prvi veliki hepening je zakazan za 12. januar u klubu Hangar. Žurka "2000 Late" koju su stvorili di-džejevi Eva i Matija, a koja je prepoznata kao top vremeplov domaće i strane muzike počinje u 22:00. Retro zvuk će vladati vašim kukovima do 04:00. Požurite sa preslušavanjem omiljene muzike i zauzmite najbolje mesto za đuskanje na podijumu za igru.

Nakon što proslavite pravoslavnu Novu godinu 13. januara, i dalje ne možete na odmor od noćnih aktivnosti. Prihvatljivo je da smanjite tempo ali nikako da odstranite klupske vibracije u potpunosti. Prava mera beogradske zabave se organizuje 17. januara u klubu Ludost. O da, čuvena žurka "Malinada" počinje u 22:00. Četvrtak je idealan za izlazak, posebno na ovoj adresi na kojoj nema lošeg provoda. Di-džej Malina će vas po ko zna koji put "pročitati" u bit.

Finiš januara donosi trens parti A kategorije. Andrei Oliver Brasovean, di-džej i producent Atma stiže u Beograd, pravo u Imago 26. januara. Uživo nastup će trajati do 10:00. Domaća podrška su Raver, Anta, Pura i Johan. Pet razloga da prisustvujete jedinstvenom trens spektaklu.

Atma važi za pionira elektronske muzike u Istočnoj Evropi. Rođen je u Rumuniji, tačnije Transilvaniji gde i danas živi i stvara. Zakoračio je u tehno vode 1991. ali se ubrzo fokusirao na trens. Paralalelno sa svojim najvećim pasijama, psychedelic i trens muzikom, uspešno stvara velike pesme i u drugim žanrovima. Haus, dens, pop, rok, hip-hop ili muzika za filmove - sve može. Ništa mu nije strano i ništa ne odbija jer za njega, kvalitetna muzika ne poznaje granice. Obišao je celu Evropu i dobar deo planete. Budite i vi njegova publika. Nećete se pokajati.