Novembarski klupski program

Jedanaest žurki za najbolji jedanaesti mesec

Ponedeljak 05. nov 2018.

cover image

U oktobru se izlazilo na otvaranja. Sada su karte na stolu, sve se zna. Ko se otvorio - otvorio se. Žurke, festivali i još toliko toga je već počelo. Devojke, zaboravite na make up, visoke štikle i druge "sitnice". Momci, ne izlazite u grad u džemperima. Više nego ikada pre ćete biti u klubovima. Ceo mesec će  se emitovati odlična elektronska muzika, a ovo je 11 žurki u novembru 2018. koje ne smete propustiti.

1. Zagrevanje za vikend je u četvrtak, 8. novembra od 22:00 u klubu Ben Akiba. Kristina Lalić, Nikola Vemić, Manton, Goran Emkić, Goya, Groovytech, Roxa i Kali puštaju muziku na žurki "Bom Som Special".

2. Splav 20/44 je adresa na kojoj je autentičan klabing uvek zagrantovan. Petak, 9. novembar će biti posebno dobar na ovoj adresi. Kristijan Molnar, jedan od najboljih domaćih di-džejeva nastupa sam celu noć.

3. I klub Hangar ima sjajnu žurku devetog novembra. Monika Kruse, Ilija Đoković i Paragon su uigrani dream team koji će kreirati vrhunski provod. Provereno dobar parti.

4. Andergraund je klub u kome trens ima poseban tretman. Najveće dešavanje je zakazano za 10. novembar kada nastupaju Reversed Logic i to live, DaPeace, Fidel i Stole.

5. Vinilijada 2018 će biti održana u klubu Drugstore, takođe 10. novembra. Hip hop i r'n'b sa vinila + urbana zabava koju kreiraju moderni kreatori Braća Burazeri = retro, a savršen klabing.


6. No Sleep festival se organizuje od 15. do 18. novembra. Više od 30 di-džejeva će tokom četiri dana puštati muziku na 3 lokacije. Definitivno najveći muzički događaj u novembru.

7. Dobar provod ne čeka vikend. Ponedeljak je najbolji dan da započnete nove aktivnosti. Ili novu nedelju provoda. Klub Stefan Braun će prvog dana u trećoj nedelji novembra prirediti žurku "Above". Na programu je RnB Balkan koji biraju di-džejevi XoXo i Enzzy.

8. Nastavak zabave je već u utorak u klubu Ludost. Provereno ime beogradske elektronske scene, Malina, ima svoju žurku "Malinada". Nema greške sa iskusnim di-džejem. Kao ni sa poznatim klubom.

9. Niz dobrih žurki nikako ne bi trebalo prekidati. Ako već odlučite da izlazite ponedeljkom i utorkom, onda nema smisla praviti pauzu. Sredom se u klubu Hype đuska uz kvalitetan r'n'b ritam. Lea i Ike puštaju muziku i zato nema odmaranja od provoda.

10. Spektakl za poslednju subotu u novembru je u Hangaru. Boris Brejcha Showcase je 24. novembra. Upamtite datum. Zažalićete ako propustite neverovatan događaj koji je popularan u celom svetu.

11. Finiš novembarskog provoda će obeležiti žurka u klubu Gadost. "Late Night Social Club" počinje 30. novembra u ponoć. Kristijan Šajković, Nemax i Novak će lansirati bit sa kojim ćete ispratiti trideset dana vrhunske zabave i istovremeno, baš na podijumu za igru, ući u novi mesec. Nikad bolji start.