Klupska dešavanja u decembru 2017

Najluđa noć je svaka noć u gradskim klubovima

Utorak 05. dec 2017.

cover image

Prestonica najboljeg provoda u Evropi tokom celog meseca decembra organizuje odličan provod. Dok kalendar ne stigne do broja 31 očekuje nas mnogo dobrih žurki, gostovanja poznatih di-džejeva i neponovljive atmosfere. Klaberi, dobro se organizujte za noćni život koji sledi.


Petak je u utorak. Opušten izlazak u Beogradu se za čas pretvori u žurku do jutra. Za sve koji žive po sopstvenim pravilima i ne čekaju vikend, klub Ludost svakog utorka do kraja meseca organizuje žurku "Malinada". Poznati gradski di-džej Malina pažljivo kreira setove sa kojima vreme leti, a osmeh ne silazi sa lica. Najbolji provod je onda kada najmanje očekujete.


Sreda je idealna za retro muziku. Veoma moderan klub Hype sredom ima sjajan program. "Mixer night" je žurka kojom diriguje di-džej Me High Low. Ljubitelji r'n'b, pop i haus hitova iz osamdesetih i devedesetih sada mogu da se prepuste omiljenim pesmama i đuskaju celu noć.

Koliko je Beograd važan na svetskoj klabing sceni najbolje pokazuju gostovanja stranih di-džejeva. Klub Hangar u mesecu radosti i slavlja dovodi dugoočekivane goste. Petak 8. decembar je rezervisan za čuveni bend sa Islanda - Gus Gus. Posle deset godina, poznati muzičari, producenti i filmski kreatori se vraćaju u Beograd. Sumiranje utisaka ćete morati da ostavite za radnu nedelju jer već sledeće večeri, 9. decembra stiže mega popularan i cenjen di-džej i producent Sasha. Brojni klubovi će čitavog decembra biti domaćini poznatim imenima koja garantuju provod.

R'n'b i hip hop zvuk dominiraju gradskim klabingom. Fanovi pravca koji donosi provod u svetskom stilu svakog petka su dobrodošli u Freestyler Winter Stage. Rezidenti žurke su di-džejevi Lea i Ike. Iskustvo im je donelo veliko znanje na temu kako se pravi odlična atmosfera tako da je sa njima provod fenomenalan.


Nedeljom se odmara. Ali samo dok ne padne veče jer Mr Stefan Braun ima recept za otklanjanje dosade. Sunday Beat je žurka koja predstavlja najpoznatije domaće di-džejeve i producente i promoviše mlade talente. Slanjem sms poruke 199 na 3030 kupujete ulaznicu za ovu popularnu žurku. Pravi klupski provod.