Velike žurke u subotu

Poslednja subota u novembru je rezervisana za poznate di-džejeve iz inostranstva

Četvrtak 22. nov 2018.

cover image

Nema potrebe da putujete zbog odlične zabave kada evropski klubovi gostuju u gradu. Amsterdamski "De School" je dobro poznat svima. U subotu, 24. novembra, u klubu Drugstor, od 23:00 do 06:00 nastupaju dva domaćina kultnog kluba. Job Jobse i Luc Mast nisu bez razloga odabrani za vodeće di-džejeve na holandskoj top adresi elektronske muzike. Domaća podrška je Kristijan Molnar.

Za prvi mraz u gradu najbolji lek je "Topljenje". Novo izdanje fenomenalnog provoda dovodi u Hangar pravu zvezdu elektronske muzike. Boris Brejcha Showcase će se održati 24. novembra, od 22:00 do 05:00. Odličan Boris na nastup u Beogradu stiže u društvu svojih prijatelja i saradnika.


Ann Clue i Deniz Bul su di-džejevi koji izdaju za Brejčinu etiketu "Fckng Serious". Šou nije samo spektakl za uši. Prepuštanje high-tech minimal muzici je obogaćeno specijalnim vizuelnim efektima. Još nešto važno: ova žurka neće biti dostupna baš bilo gde. Samo nekoliko gradova ima tu privilegiju da ugosti Borisa Brejču i njegov projekat. Toliko razloga da kupite kartu i osetite magiju svetskog klabinga.

Imago je mesto održavanja specijalne trens žurke. Jeremy Van Kampen, mnogo poznatiji kao di-džej i producent Laughing Buddha je poseban gost. Više od dvadeset godina karijere, nastupi na svim trens festivalima, saradnja sa svima koji su važni u ovom muzičkom pravcu i saradnja sa čuvenom "Nano Records" etiketom garantuju prvoklasni provod. Kuzma, Vučko i Vlada će imati zadatak da vas zagreju pred nastup sjajnog gosta ali i da vas svojim setovima isprate kući.