Велике журке у суботу

Последња субота у новембру је резервисана за познате ди-џејеве из иностранства

Четвртак 22. нов 2018.

cover image

Нема потребе да путујете због одличне забаве када европски клубови гостују у граду. Амстердамски "De School" је добро познат свима. У суботу, 24. новембра, у клубу Drugstor, од 23:00 до 06:00 наступају два домаћина култног клуба. Job Jobse и Luc Mast нису без разлога одабрани за водеће ди-џејеве на холандској топ адреси електронске музике. Домаћа подршка је Кристијан Молнар.

За први мраз у граду најбољи лек је "Топљење". Ново издање феноменалног провода доводи у Хангар праву звезду електронске музике. Boris Brejcha Showcase ће се одржати 24. новембра, од 22:00 до 05:00. Одличан Борис на наступ у Београду стиже у друштву својих пријатеља и сарадника.


Ann Clue и Deniz Bul су ди-џејеви који издају за Брејчину етикету "Fckng Serious". Шоу није само спектакл за уши. Препуштање high-tech minimal музици је обогаћено специјалним визуелним ефектима. Још нешто важно: ова журка неће бити доступна баш било где. Само неколико градова има ту привилегију да угости Бориса Брејчу и његов пројекат. Толико разлога да купите карту и осетите магију светског клабинга.

Имаго је место одржавања специјалне тренс журке. Jeremy Van Kampen, много познатији као ди-џеј и продуцент Laughing Buddha је посебан гост. Више од двадесет година каријере, наступи на свим тренс фестивалима, сарадња са свима који су важни у овом музичком правцу и сарадња са чувеном "Nano Records" етикетом гарантују првокласни провод. Кузма, Вучко и Влада ће имати задатак да вас загреју пред наступ сјајног госта али и да вас својим сетовима испрате кући.