Куда за викенд

Петак за сплавове и популаран ритам, субота за прави правцати техно клабинг

Четвртак 06. јун 2019.

cover image

Стиже тако добар провод да ће викенд поново проћи никада брже. Различит музички програм, популарне локације и гарантовано добре вибрације су увелико спремне за нову ноћну авантуру. Уколико вас занима искључиво топ забава, пожурите на сплав Freestyler. У петак, 7. јуна се организује журка "Get Low" на којој се слуша r'n'b, хип-хоп и треп. С обзиром да се на ово место долази после поноћи, имате времена да осмислите добру pre-party акцију.

Сплав Лето за петак, 7. јун спрема нешто баш добро. У госте стиже дама из Амстердама Chelina Manuhutu. Одавно је разбила предрасуде о себи. Типичан клише - лепотица са насловних страна преко ноћи постаје име у свету ди-џејинга само због свог изгледа за њу не важи. Доказала је чиме располаже. Невероватан осећај за прави парти је њена главна карактеристика.


Она је ди-џеј и продуцент који инсистира искључиво на моћној атмосфери. Наступа широм света, а када дође лето, Ибица постаје њен дом. Редовно пушта музику на журкама у најпознатијим клубовима. Њено име је обавезно на листи извођача на спектаклу "Elrow" у клубу Amnesia. Без ње готово ни један једини парти "Ants" не пролази, као ни забава под именом "Bodyworks" у клубу Hi Ibiza.

Ретко који ди-џеј има три наступа недељно на овом острву. Chelina Manuhutu је одавно домаћица острва. Сада имате прилику да се уживо уверите у њен дар. Са њом, од поноћи до 05:00 ће наступити домаћин сплава Лето, Nexie.

Субота ноћ сервира чист техно. У башти клуба Drugstore, од 23:00 до 06:00 кукове ће вам размрдавати музика госта из Немачке, SNTS у пратњи сјајне домаће подршке. Немачки ди-џеј и продуцент се сматра једним од најважнијих имена савремене техно сцене. Са друге стране, Кристина Лалић и Speedy су одличан избор када пожелите да техно у српској режији струји вашим венама. Заједно, музичким избором ће вас лансирати тачно у аутентичан клабинг вајб. Биће вам толико добро да нећете ни размишљати о финишу журке.

Таман када се приближи крај на овој адреси, на другој провод тек почиње. Клуб Минт и журка "Protokol After Party" стартују у 04:00. Лагано се позиционирајте на најбоље место, што ближе ди-џејевима. Иван Рапаић и Данило Кашерић су дуо Vietmens који долазе да направе лудницу у рано јутро. Peter Portman је такође потврдио присуство. Афтер са дугом историјом и безброј задовољних ноћних птица ће трајати све до 10:00.