Субота у клубовима

За праве клабере нема лошег викенда. Поготово не у Београду. Пажљиво читајте јер долазе феноменалне журке

Четвртак 24. јан 2019.

cover image

Ни снег ни испитни рок нису довољно јаки аргументи да се остане код куће суботом. Омиљени дан међу људима који живе за ноћни провод почиње модерним битом на популарној адреси. Freestyler Winter Stage у суботу, 26. јануара од поноћи па до 05:00 организује журку "Get Low". Домаћини r'n'b, хип хоп, реп и треп дешавања, ди-џејеви Architect и Mike Ride са специјалним гостима ће поново одушевити бројну публику. Правила за забаву су позната - комплетно дотеривање за спектакуларан клабинг у Бетон хали.

Нису сви љубитељи оваквог ритма. Многи обожавају тренс. Клуб Имаго има баш добру журку у суботу. Чувени ди-џеј и продуцент из Румуније, Атма ће заједно са домаћом подршком коју чине Raver, Анта, Пура и Јохан наступати од 23:00 до 10:00.


Andrei Oliver Brasovean је ветеран електро сцене. Иако се последњих година фокусирао на тренс, одавно је показао да му ниједан жанр није стран. Од 1991. када је започео каријеру, прошао је кроз разне фазе. Од хауса и филмске музике, преко денса и попа, до рока, техна и тренса. Признаћете, не може баш свако успешно да ствара на потпуно различитим пољима. Своје умеће ће представити у уживо наступу.

С обзиром да субота није било који дан, стара клупска традиција инсистира на максималном проводу. Након што обиђете регуларне журке, продужите до клуба Минт на добар афтер. Од 04:00 до 10:00 ће трајати парти "Protokol After Hours", а ди-џејеви Phill и Dansmore ће бити задужени за добро расположење у рано јутро. Предраг Матић и Раде Маринковић из Мајданпека су добро познати техно клаберима. Знају шта желите. Баш то ћете и добити на аутентичном афтеру.