Три пута провод

Последњи петак у јуну има журке које не желите да пропустите

Уторак 25. јун 2019.

cover image

Крај првог летњег месеца заслужује посебну пажњу и зато клабинг петком ове недеље почиње већ у четвртак. На одличној локацији. Клуб Бен Акиба у четвртак, 27. јуна има специјалне госте из далеког Јапана. Дуо None ће пуштати музику од 22:00 до 04:00.

Браћа Aishan и Hesher наступају од 2014. године. За кратак период су успели да се допадну љубитељима модерног електронског звука на свим меридијанима. Беспрекорни deep tech house ће звучати још боље уз музичког домаћина. Филип Fisher је ди-џеј и продуцент са стажом дужим од деценије. Максимално добар спој за петак ноћ.

Сплав на коме је увек топ забава је Freestyler. Овде се не прате трендови. Овде се креирају актуелни токови. Једна веома тражена журка је на програму у петак ноћ. Последњи јунски петак ће на овој адреси обележити провод "Get Low". Од поноћи до раног јутра на најгласнијем режиму ће се слушати r'n'b, хип-хоп и треп.


Запа барка је петак у новој сезони поклонила дамама. Журка "Girls just wanna have fun" се организује са циљем да се девојке проведу никада боље. Јача половина је више него добродошла. Петак, 28. јун ће од 22:00 до 05:00 ће проћи у знаку музике за ђускање и размену позитивних вибрација. Када се на све ово дода и перфектан поглед на град са реке, добије се позив за провод који се не заборавља.