Tri puta provod

Poslednji petak u junu ima žurke koje ne želite da propustite

Utorak 25. jun 2019.

cover image

Kraj prvog letnjeg meseca zaslužuje posebnu pažnju i zato klabing petkom ove nedelje počinje već u četvrtak. Na odličnoj lokaciji. Klub Ben Akiba u četvrtak, 27. juna ima specijalne goste iz dalekog Japana. Duo None će puštati muziku od 22:00 do 04:00.

Braća Aishan i Hesher nastupaju od 2014. godine. Za kratak period su uspeli da se dopadnu ljubiteljima modernog elektronskog zvuka na svim meridijanima. Besprekorni deep tech house će zvučati još bolje uz muzičkog domaćina. Filip Fisher je di-džej i producent sa stažom dužim od decenije. Maksimalno dobar spoj za petak noć.

Splav na kome je uvek top zabava je Freestyler. Ovde se ne prate trendovi. Ovde se kreiraju aktuelni tokovi. Jedna veoma tražena žurka je na programu u petak noć. Poslednji junski petak će na ovoj adresi obeležiti provod "Get Low". Od ponoći do ranog jutra na najglasnijem režimu će se slušati r'n'b, hip-hop i trep.


Zapa barka je petak u novoj sezoni poklonila damama. Žurka "Girls just wanna have fun" se organizuje sa ciljem da se devojke provedu nikada bolje. Jača polovina je više nego dobrodošla. Petak, 28. jun će od 22:00 do 05:00 će proći u znaku muzike za đuskanje i razmenu pozitivnih vibracija. Kada se na sve ovo doda i perfektan pogled na grad sa reke, dobije se poziv za provod koji se ne zaboravlja.