Klabing petkom

Letnji provod neće trajati večno i zato, obavezno izađite i ovog petka

Utorak 13. avg 2019.

cover image

Splav Kućica je zona u kojoj ima mesta isključivo za dobro raspoložene. I zaljubljene u fantastičan elektro zvuk. Petak uvek sporo stigne u kalendar, a prođe nikada brže. Pošto će 16. avgust 2019. samo jednom gostovati u kalendaru, potrudite se da bude odličan. Energija visokog napona i perfektan bit vas čekaju na Kućici. Đuskajte do zore!

Bašta kluba Drugstore ne odmara ni po koju cenu. Uvek je raspoložena da vas ugosti ali samo pod jednim uslovom. Ako insistirate na tehno muzici. U petak, 16. avgusta od 23:00 do 06:00 vaše raspoloženje će diktirati sjajna postavka di-džejeva.


Julianna stiže pravo iz Kolumbije. Obećala je da će doneti dašak daleke egzotike. Nikako drugačije osim kroz svoj set. Nevena Jeremić i Nikola Vemić će je uvesti u klupske tokove Beograda. Spremite kukove za baš dobar tehno trio sa kojim će vreme proleteti.

Zbog svega što nudi, splav Freestyler ne može da dosadi. Mnogo ljudi na jednom mestu koje pokreće moderan ritam kreiraju vrhunsku atmosferu. Popularni r'n'b, rep, hip-hop, trep i tverk su na repertoaru za petak noć. Žurka "Get Low" će ljuljati splav od ponoći do ranog jutra. Dobro se odmorite jer je za ovakav plan i program neophodno mnogo snage. Sad ili nikad, doživite Freestyler stil punim plućima.