Kuda za vikend

Petak za splavove i popularan ritam, subota za pravi pravcati tehno klabing

Četvrtak 06. jun 2019.

cover image

Stiže tako dobar provod da će vikend ponovo proći nikada brže. Različit muzički program, popularne lokacije i garantovano dobre vibracije su uveliko spremne za novu noćnu avanturu. Ukoliko vas zanima isključivo top zabava, požurite na splav Freestyler. U petak, 7. juna se organizuje žurka "Get Low" na kojoj se sluša r'n'b, hip-hop i trep. S obzirom da se na ovo mesto dolazi posle ponoći, imate vremena da osmislite dobru pre-party akciju.

Splav Leto za petak, 7. jun sprema nešto baš dobro. U goste stiže dama iz Amsterdama Chelina Manuhutu. Odavno je razbila predrasude o sebi. Tipičan kliše - lepotica sa naslovnih strana preko noći postaje ime u svetu di-džejinga samo zbog svog izgleda za nju ne važi. Dokazala je čime raspolaže. Neverovatan osećaj za pravi parti je njena glavna karakteristika.


Ona je di-džej i producent koji insistira isključivo na moćnoj atmosferi. Nastupa širom sveta, a kada dođe leto, Ibica postaje njen dom. Redovno pušta muziku na žurkama u najpoznatijim klubovima. Njeno ime je obavezno na listi izvođača na spektaklu "Elrow" u klubu Amnesia. Bez nje gotovo ni jedan jedini parti "Ants" ne prolazi, kao ni zabava pod imenom "Bodyworks" u klubu Hi Ibiza.

Retko koji di-džej ima tri nastupa nedeljno na ovom ostrvu. Chelina Manuhutu je odavno domaćica ostrva. Sada imate priliku da se uživo uverite u njen dar. Sa njom, od ponoći do 05:00 će nastupiti domaćin splava Leto, Nexie.

Subota noć servira čist tehno. U bašti kluba Drugstore, od 23:00 do 06:00 kukove će vam razmrdavati muzika gosta iz Nemačke, SNTS u pratnji sjajne domaće podrške. Nemački di-džej i producent se smatra jednim od najvažnijih imena savremene tehno scene. Sa druge strane, Kristina Lalić i Speedy su odličan izbor kada poželite da tehno u srpskoj režiji struji vašim venama. Zajedno, muzičkim izborom će vas lansirati tačno u autentičan klabing vajb. Biće vam toliko dobro da nećete ni razmišljati o finišu žurke.

Taman kada se približi kraj na ovoj adresi, na drugoj provod tek počinje. Klub Mint i žurka "Protokol After Party" startuju u 04:00. Lagano se pozicionirajte na najbolje mesto, što bliže di-džejevima. Ivan Rapaić i Danilo Kašerić su duo Vietmens koji dolaze da naprave ludnicu u rano jutro. Peter Portman je takođe potvrdio prisustvo. After sa dugom istorijom i bezbroj zadovoljnih noćnih ptica će trajati sve do 10:00.