Subota u klubovima

Za prave klabere nema lošeg vikenda. Pogotovo ne u Beogradu. Pažljivo čitajte jer dolaze fenomenalne žurke

Četvrtak 24. jan 2019.

cover image

Ni sneg ni ispitni rok nisu dovoljno jaki argumenti da se ostane kod kuće subotom. Omiljeni dan među ljudima koji žive za noćni provod počinje modernim bitom na popularnoj adresi. Freestyler Winter Stage u subotu, 26. januara od ponoći pa do 05:00 organizuje žurku "Get Low". Domaćini r'n'b, hip hop, rep i trep dešavanja, di-džejevi Architect i Mike Ride sa specijalnim gostima će ponovo oduševiti brojnu publiku. Pravila za zabavu su poznata - kompletno doterivanje za spektakularan klabing u Beton hali.

Nisu svi ljubitelji ovakvog ritma. Mnogi obožavaju trens. Klub Imago ima baš dobru žurku u subotu. Čuveni di-džej i producent iz Rumunije, Atma će zajedno sa domaćom podrškom koju čine Raver, Anta, Pura i Johan nastupati od 23:00 do 10:00.


Andrei Oliver Brasovean je veteran elektro scene. Iako se poslednjih godina fokusirao na trens, odavno je pokazao da mu nijedan žanr nije stran. Od 1991. kada je započeo karijeru, prošao je kroz razne faze. Od hausa i filmske muzike, preko densa i popa, do roka, tehna i trensa. Priznaćete, ne može baš svako uspešno da stvara na potpuno različitim poljima. Svoje umeće će predstaviti u uživo nastupu.

S obzirom da subota nije bilo koji dan, stara klupska tradicija insistira na maksimalnom provodu. Nakon što obiđete regularne žurke, produžite do kluba Mint na dobar after. Od 04:00 do 10:00 će trajati parti "Protokol After Hours", a di-džejevi Phill i Dansmore će biti zaduženi za dobro raspoloženje u rano jutro. Predrag Matić i Rade Marinković iz Majdanpeka su dobro poznati tehno klaberima. Znaju šta želite. Baš to ćete i dobiti na autentičnom afteru.