Gde izaći u subotu - 24. mart 2018

Top klabing u celom gradu

Sreda 21. mar 2018.

cover image

Splav 20/44 organizuje pravi svetski parti. Glavni gost 24. marta je di-džej i producent iz Italije, Volcov. Uspešan, popularan i moćan za di-džej pultom, poznati Italijan sigurno nema tremu. Domaća podrška je uvek dobrodošla. Pogotovo kada je prati glas da je odlična. Igor Jadranin, Andrija i Milošević i Trole će puštati sjajne pesme od 23:00 do 06:00.


Freestyler Winter Stage je subotu rezervisao za proveren ritam - r'n'b i žurku "Get Low". Domaćini trendi provoda su di-džejevi Architect i Mike Ride. Uvek im se priključi najmanje još jedno poznato ime, po njihovom stručnom mišljenju. Nema greške sa odabirom baš ovog mesta za nezaboravan noćni provod. Žurka počinje u ponoć.

Ludost ne menja ritam subotom. Di-džej Cojke garantovano kreira pravi klabing. U centru noćnih gradskih dešavanja, Savamaloj, opcija ima zaista mnogo. Ukoliko ne preferirate istraživanja, rezervišite svoje mesto na baš ovoj adresi. Čeka vas istinska zabava. Proleće 2018 donosi odličnan ritam. Uhvatite svoj i uživajte.