Noćni život Beograda - subota 10. februar 2018

Klupska dešavanja kojima nećete reći ne

Sreda 07. feb 2018.

cover image

Druga subota u mesecu je zaista za svaku preporuku. Iz vikenda u vikend, žurke se neprekidno organizuju sa takvim izvođačima da je pravi greh ostati kod kuće. Za promenu, ovog vikenda se izlazi na splavove. Vremenske prognoze ne garantuju toplo vreme (a nije mu ni sezona) ali obećavaju da neće biti padavina. Malo šetnje na novobeogradskoj strani ušća će vas razmrdati pred odlične žurke. Obujte komfornu obuću i pravo na poznata mesta, svetski poznata po istinskom klabingu.



Da, da, dobro ste pretpostavili da se radi o splavu 20/44. Kod njih je uvek žurka. Kiša, sunce, sneg, oluja - ovde se zabava ne prekida. Subotu 10. februar će obeležiti nastup tri di-džeja na poznatom dešavanju pod nazivom "Yes". Gost iz Moskve, di-džej Odopt sa velikim nestpljenjem očekuje susret sa publikom na ovom mestu. Kako i ne bi kada se zna da su gosti ovog splava najbolji klaberi. Domaća podrška su Stevie Whisper i Dušan Janković.



Na istom keju se usidrila i Zappa barka. Mesto koje instira na kvalitetnoj muzici bilo da se radi o živim svirkama ili noćnom izlasku uz elektronski zvuk. Subota 10. februar je rezervisana za žurku "Liminal - techno ritual #2" koja počinje u 22:00. Goran Janjušić i Petar Arsovski su di-džejevi koji će zabavljati publiku celu noć.




Ako baš ne možete bez centra grada i popularne zone Savamala, klub Ludost vas čeka sa provereno dobrim programom za zabavu. Di-džej Cojke počinje u 23:30. Sa njim nema greške. Igraćete do poslednjeg atoma energije. Možda se pojavi i di-džej Malina. To bi bila duplo super žurka. Prednost ovog mesta je i to što vam nije potrebno mnogo truda da organizujete društvo. Uvek ćete pronaći nekog poznatog. Provereno veselje u srcu grada.