Ноћни живот Београда - субота 10. фебруар 2018

Клупска дешавања којима нећете рећи не

Среда 07. феб 2018.

cover image

Друга субота у месецу је заиста за сваку препоруку. Из викенда у викенд, журке се непрекидно организују са таквим извођачима да је прави грех остати код куће. За промену, овог викенда се излази на сплавове. Временске прогнозе не гарантују топло време (а није му ни сезона) али обећавају да неће бити падавина. Мало шетње на новобеоградској страни ушћа ће вас размрдати пред одличне журке. Обујте комфорну обућу и право на позната места, светски позната по истинском клабингу.



Да, да, добро сте претпоставили да се ради о сплаву 20/44. Код њих је увек журка. Киша, сунце, снег, олуја - овде се забава не прекида. Суботу 10. фебруар ће обележити наступ три ди-џеја на познатом дешавању под називом "Yes". Гост из Москве, ди-џеј Odopt са великим нестпљењем очекује сусрет са публиком на овом месту. Како и не би када се зна да су гости овог сплава најбољи клабери. Домаћа подршка су Stevie Whisper и Душан Јанковић.



На истом кеју се усидрила и Zappa барка. Место које инстира на квалитетној музици било да се ради о живим свиркама или ноћном изласку уз електронски звук. Субота 10. фебруар је резервисана за журку "Liminal - techno ritual #2" која почиње у 22:00. Горан Јањушић и Петар Арсовски су ди-џејеви који ће забављати публику целу ноћ.




Ако баш не можете без центра града и популарне зоне Савамала, клуб Лудост вас чека са проверено добрим програмом за забаву. Ди-џеј Цојке почиње у 23:30. Са њим нема грешке. Играћете до последњег атома енергије. Можда се појави и ди-џеј Малина. То би била дупло супер журка. Предност овог места је и то што вам није потребно много труда да организујете друштво. Увек ћете пронаћи неког познатог. Проверено весеље у срцу града.