Техно субота

Разлога за излазак увек има довољно. Ако је водећи повод за провод одличан техно, онда је овај викенд само ваш

Петак 08. мар 2019.

cover image

Сплав 20/44 у суботу 9. марта од 23:00 до 06:00 има топ дешавање. Звезда вечери је Gonno, изузетно тражен техно и хаус ди-џеј из Јапана. Добродошлицу и подршку на радном месту ће му пружити Акиоки и Александра Дуенде. Три пута ура за овакав line up. Ово ће бити ноћ коју ће обележити врхунски ритам.

Легенда берлинске техно сцене, прослављени ди-џеј и продуцент Alexander Kowalski ће по први пут наступати у клубу Drugstore. Поклоници техно звука могу слободно 9. март да обележе као веома важан дан у календару јер ће имати прилике да доживе прави клабинг. Од 23:00 до 06:00 уз велико име са светске електронске сцене ће гостовати и Speedy, Steve Tech, DekiLaa и Давид Поповић. Добро да боље не може бити.

Након овако моћног грува на две локације, само аматери одлазе кући. Истински клабери одлазе на афтер. Клуб Минт је права дестинација за искусне. На журци "Protokol After Hours" од 04:00 па све до 10:00 музику ће бирати Vietmens и Luton. Млади, а веома перспективни ди-џејеви ће дати свој максимум да у кревет одете апсолутно срећни.