Журке за викенд

Четири пута провод. И то много добар провод у сваком делу града

Уторак 30. јул 2019.

cover image

Први петак у августу нуди више од одличне музике. Сплав 20/44 је одлучио да ово кратко лето дуго памтите. Искључиво по невероватном ритму. На време резервишите своје место на овој адреси за другу августовску ноћ. Од 23:00 до 06:00 о музици и расположењу ће водити рачуна Марко Настић и Кристијан Шајковић. Отказујте све заказано. Ова журка се не пропушта.

Лагани, а савршен клабинг нуди Транзит бар. Без обавеза и великих припрема за излазак крените у центар Савамале. Опустите се. Распустите се максимално. Петак, 2. август је као створен за ђускање под звездама уз сјајне домаће ди-џејеве и наздрављање атрактивним коктелима. Зашто да вам препричавају новости из града. Сами доживите аутентичну модерну забаву.


Субота ноћ дозвољава све осим монотоније. Слуша се и техно и r'n'b. И клубови и сплавови су места за излазак. Музичка магија ће вам променити поглед на садашњост. Зато без оклевања крените у причу коју нећете тако лако заборавити.

Клуб Drugstore за суботу, 3. август има само један план. Да останете будни целу ноћ уз чист техно. Проверен рецепт за овакав парти подразумева искусне ди-џејеве. Само за вас, чак три ди-џеја ће вас водити кроз ноћ. Добро познати, до перфекције уиграни. Не постоји место у Србији и региону које нису посетили. Нема тог клабера који није одушевљен њиховим талентом. Они су Лука Concrete и Бојан Вукмировић. Баш они гостују од 23:00 до 06:00.

Међутим, почетак новог месеца није обична ноћ. Зато ће им друштво правити једна сасвим посебна дама. Она се представља као Sugar Lobby. Енергична, моћна, тачна. Заједно су феноменална екипа са којом ће време пролетети.

Сплав Hot Mess је један од летњих фаворита. Специјал програма забаве на води је журка "Cherry On Top" која се организује сваке суботе. Ди-џејеви Леа и Ике ће вам померити кукове као нико никада пре. Уколико вас осваја r'n'b вајб, брзо на сплав. Поноћ је идеално доба да се појавите.