Ноћни програм за суботу ноћ

Потпуно различите и апсолутно невероватне журке

Четвртак 15. авг 2019.

cover image

Август јесте стигао до половине али то не значи да је ноћни живот у другом плану. Напротив, летња енергија достиже врхунац. Провода има на претек, а једина легитимна дилема је какав Београд ноћу преферерирате.

Ако сте међу оном публиком која не инсистира на мега клабингу, а ипак не жели да пропусти грозницу суботње вечери - правац у Транзит бар. Субота у Савамали је перфектна идеја за забаву која стартује без великих очекивања. А врло лако постане невероватна ноћна прича. Опуштено и квалитетно. Баш оно што се тражи када се у распоред ушуња потреба за лежерним проводом.

Озбиљно моћан клабинг је у суботу, 17. августа загарантован на Ади Циганлији. Шумска стаза на Макишкој страни је прецизна локација одржавања великог тренс партија. Од 23:00 до 06:00, супер јако озвучење ће емитовати интернационални и локални тренс бит. Музичке звезде су Outsiders, дуо из Израела. Домаћа подршка су Tropical Bleyage, Milosh Reload, Даки и Кузма. Главна звезда под звездама будите ви. Не дозволите никоме да вам украде пет минута тренс славе.

Дефинитивно, ова субота у Београду је резервисана за тренс. Transcendental је назив журке која ће се одржати 17. августа од 21:00 до 05:00 на сплаву Mood. Од уводног chill сета, преко централног програма до завршног микса. Све ће звучати тотално тренс и никако другачије. За ђускање на реци у овом жанру ће се побринути поставка која броји пет ди-џејева. Они су Lydia, Nicholas Antony, Ерик Икер, Владимир Cyber и Тарбук. Својим умећем, направиће више од добре журке.